ValFather van Highland Park door Confessions of a Whisky Freak

ValFather van Highland Park door Confessions of a Whisky Freak

13 december 2019 23 Door Bas de Goede

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘Wat proeven we vandaag’. Met vandaag in de hoofdrol onze eigen in-house Whisky specialist Robbert, beter bekend als Confessions of a Whisky Freak. En er is vandaag een bijzondere Whisky aan de beurt. Namelijk de laatste uit de Viking legend serie. ValFather van Highland Park door Confessions of a Whisky Freak bij Wat Proeven we Vandaag aflevering 14.

Viking Legend

Valfather is alweer de laatste Whisky in het drieluik Viking Legend. Hij is geïnspireerd op Odin, de zoals jullie allicht wel weten, de machtigste Noordse god is. Een van zijn bijnamen is Valfather vrijelijk vertaald in “alvader”.

Robbert aka Confessions o a whisky freak proeft Valfather van Highland park op FSOM.

Omdat hij ook de vader is van alle goden. De whisky moet de zwaarst geturfde Highland Park tot nu toe zijn geworden. Hij rijpte volledig op refill vaten. De vatselectie werd gedaan door Gordon Motion en het ontwerp van de verpakking is van de Deen Jim Lyngvild. De whisky is gebotteld met zijn natuurlijke kleur, die ook iets mystieks heeft.

Voor de echte proefnotities van deze bijzondere Whisky van de Oarkney eilanden kun je natuurlijk bij Robbert terecht. Bekijk snel de video ‘ValFather van Highland Park door Confessions of a Whisky Freak bij Wat Proeven we Vandaag aflevering 14’ op FSOM tv!

Wat Proeven we Vandaag? Aflevering 14 door: Robbert aka Confessions of a Whisky Freak.
Naast dat je veel van zijn artikelen op FSOM kunt lezen en je hem wel eens voorbij ziet komen op het FSOM YouTube kanaal. Kun je Robbert ook volgen op mijn eigen Social Media,  Instagram, Facebook! Neem ook een kijkje op zijn eigen blog Confessions of a Whisky Freak

Valfather van highland park door confessions of a whisky freak op fsom tv youtube

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl

Meer Confessions of a Whisky Freak?

WE GAAN DE SCARABUS PROEVEN!
EVEN VOORSTELLEN!
DE WHISKY’S VAN GAME OF THRONES!
HOE PROEF JE WHISKY?

Please follow and like us: