Even voorstellen: Confessions of a Whisky Freak!

Even voorstellen: Confessions of a Whisky Freak!

18 februari 2019 13 Door Bas de Goede

Hello people of #FSOM!Na het schrijven van een gastblog hier op FSOM besloten om “part of the crew” te worden dus hierbij even een kort voorstel rondje!

Mijn naam is Robbert en ik kom de mannen van FSOM ( Fifty Shades of Men) versterken op o.a. het whisky gebied. Ik ben al een tijdje gek op “de keizer onder de dranken” zoals mijn opa het zo mooi noemt. Mijn verloofde heeft al jaren een blog en als ik haar elke keer zag schrijven inspireerde mij dat om ook te gaan schrijven over “dingen” die ik leuk vind. En zo ontstond mijn blog genaamd ‘Confessions of a whisky freak

Een andere grote passie van mij is mijn eigen auto. Hier is dan ook al van alles aan gebeurd. Denk aan, verlagen, verschillende setjes velgen, bumpers, spoilers, audio enz enz enz en dat houd nooit op! Daarnaast mag ik ook graag naar muziek luisteren. Ik heb een brede muziek smaak wat loopt van extreme black metal tot licht klassiek.

Ik hoop dat ik jullie mooie artikelen kan geven en dat jullie alles met plezier zullen lezen. Reageren en je mening geven mag natuurlijk altijd!

Cheers, Robbert

Mijn #FSOM paspoort

Naam: Robbert
Bouwjaar: 1991
Situatie: Verloofd met de mooie beauty blogger Edith Sofia
Interesses: whisky, gaming, muziek, ,auto’s, car tuning
Fav.band: HIM
Daily life: Bejaardenverzorgende
Fav. Whisky: Hangt eigenlijk van het weer af. Maar voor nu de Aberlour Casg Annamh
Bier: ik sla ze niet af in ieder geval.
Instagram: @confessionsofawhiskyfreak
Favo game: SKYRIM

Alle afbeeldingen zijn eigendom van FSOM en haar gerespecteerde partners. Het gebruik van deze afbeeldingen is niet toegestaan zonder toestemming van FSOM. Wil je meer informatie over www.fsom.nl of zie jij een samenwerking wel zitten? Mail dan naar info@fsom.nl

www.fsom.nl en haar Social media kanalen vallen onder de kennis en kunde van Kim Michaelis Blogging/Social media management en marketing. Ingeschreven onder nummer ‘op aanvraag’ bij de kamer van koophandel.

Please follow and like us: