Welkom terug Drive-in bioscoop!

Welkom terug Drive-in bioscoop!

22 maart 2020 10 Door Bas de Goede

Drive-in bioscoop | We zitten in een crisistijd. De horeca dicht, scholen dicht, theaters dicht, bioscopen dicht en wie weet wat ons nog meer te wachten staat. De landen om ons heen hebben een volledige lockdown en we kunnen niet ontkennen dat het op dit moment ‘serious business‘ is. Over bioscopen gesproken: Welkom terug Drive-in bioscoop!

Het idee van een Drive-in bioscoop is niet nieuw, sterker nog, het is juist heel erg achterhaald. het fenomeen Drive-in bioscoop komt uit de Verenigde Staten waar zelfs vandaag de dag nog ruim 300 buiten-bioscopen zijn. Ik moet wel toegeven dat bijna alle van die 300 Drive-in bioscopen in de States moeite hebben om hun koppie boven wat te houden, maar juist deze branche kan een oplossing bieden tijdens de corona-crisis.

Online vermaak

Uiteraard gaan we nu met zijn allen online, lekker streamen en gamen, want we vervelen ons. De grote vraag is natuurlijk; Waar komt deze verveling vandaan? Ik herken mijzelf hier totaal niet in, maar ik heb de luxe dat ik veel van mijn werk als marketeer al vanuit huis kan doen, maar ik hoor het echt overal om mij heen.

Foto van pixababy op pexels. Popcorn op FSOM door thedutchbeerdad. Welkom terug Drive-in bioscoop.

Verveling haalt momenteel gewoon het beste in mensen naar boven. Je komt aan dingen toe die je normaal gesproken lekker links zou laten liggen. Zo hoorde ik Andre van Duin bij De Wereld draait door zeggen dat hij lekker thuis aan het opruimen was en dingen tegenkwam waarvan hij dacht: “Dat had ik dus al wel…”

Uiteraard kun je bij ons online magazine terecht voor bizarre voorspellingen over het corona virus. The Watchlist met gouden filmtips die eraan gaan komen, hopelijk! En natuurlijk de gebruikelijke Zombie Army game reviews. Maar vandaag wil ik een stapje verder gaan!

Welkom terug Drive-in bioscoop!

Het kopje hierboven zegt het al, evenals de titel van dit artikel. ‘Welkom terug Drive-in bioscoop!’. Laten we ervoor gaan! Mensen vervelen zich en willen vermaakt worden. Naar de bioscoop gaan kan niet en daarom is de Drive-in bioscoop zo’n geweldig alternatief. We zitten toch in een verplichte sociale quarantaine en hoe kun je beter in de bioscoop dan in je eigen auto.

Op deze manier hou je de verplichte afstand tot elkaar en kunnen we toch genieten van een kunstwerk op het grote scherm. In de VS hebben de Drive-in bioscoop vaak rechten op films die net uit de bioscoop zijn, maar wij zijn in Nederland natuurlijk een stuk ambitieuzer! Let’s bring back de Drive-in bioscopen en laten we weer voor wat entertainment zorgen. Wie wil de Drive-in bioscopen naar Nederland halen? I’m in!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

fsom banner tv thedutchbeerdad Welkom terug Drive-in bioscoop!

Dit is echt iets voor jou!

Vijf Whisky tips die jou de winter door gaan helpen!
De Peanut butter nitro milk stout VS Geitenkaas!
De ValFather van HighLand Park door Confessions of A Whisky Freak!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com? Dat mag natuurlijk!
Maar bestel ook VOORAL bij je lokale slijter en brouwer. Want je wil toch dat ze er nog zijn na de corona crisis?

Please follow and like us: