Samen met Disney+ en Togo op reis

togo william dafoe fsom thedutchbeerdad

Nu we in december zijn aanbeland blikken we met regelmaat terug op het afgelopen jaar en helpen we je een beetje voorbereiden op 2020. Hierdoor vergeten we haast dat 2019 nog helemaal niet voorbij is. Het is namelijk pas halverwege december en het jaar heeft nog genoeg moois voor ons in petto. Wat dacht je ervan om samen met Disney+ en Togo op reis te gaan…

Een Witte Kerst met Togo

We hopen natuurlijk elk jaar op een witte kerst. En ieder jaar worden we opnieuw teleurgesteld. Ik moet heel diep in mijn geheugen graven om de laatste witte kerst, die mij persoonlijk deed verblijden, te herinneren.

Ik vermoed dat dit ongeveer een jaar of 196 geleden is. Ik woonde nog niet onder mijn eigen dak en met grote ogen keek ik op de tweede kerstdag de witte tuin in. Op mijn kleine voetbalveldje lag een prachtig wit tapijt en ook het net was voorzien van de mooiste ijskristallen. Deze gedachte vervaagd met het naar buiten kijken letterlijk als sneeuw voor de zon.

Disney+ komt ons helpen

Gelukkig komt Disney+ ons helpen met een film die direct bij de streamingdienst te zien is. We kunnen namelijk vanaf 20/12 samen met Disney+ en Togo op reis. Dit is het epische (gebaseerd op) waargebeurde verhaal van een sneeuwhond die van een buitenbeentje uitgroeide tot een ware held. Naast Togo zelf, zien we o.a William Dafoe (Boondock Saints ) schitteren in deze film.

Een heldhaftig verhaal tijdens een witte kerst. Althans in de film dan. Check snel de trailer! Ga jij samen met Disney+ en togo op reis? Heb jij nog geen disney+? Klik dan –> hier <– en ontdek thuis de wondere wereld van Disney!

Artikel door: Bas – TheDutchBeerDad
Moviegeeksunite @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there!

Dit is ook wat voor jou!

Heerlijke decemberdagen met Disney+
De Messiah keert eindelijk terug!
Kijk de nieuwste films als eerste thuis!
Joker Movie review
Koffierecepten om van te smullen!

FSOM Magazine tv logo. Charlie's Angels zijn terug! En hoe! Een sterrencast waar je u tegen zegt en uiteraard het welbekende verhaal. Dat moet smullen worden!
Wil jij meer weten over FSOM, wil je adverteren of zie jij een samenwerking wel zitten? Aarzel dan niet en neem contact op met Bas de Goede via info@fsom.nl
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] lijkt alweer tijden geleden dat we hier schreven over Togo de heldhaftige sleehond. Of dat we ruim een jaar geleden bekend maakte dat Disney plus als eerste […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram