Rocktober 2021 komt snel dichterbij!

Rocktober 2021 komt snel dichterbij!

29 september 2021 11 Door Peter van de Velde

Rocktober 2021 | Bij FSOM zijn het voornamelijk (oude) rockers die de dienst uitmaken. En daarmee bedoel ik, die bijdragen of hier met een artikel of op Youtube door middel van een toffe video. Daarom is Rocktober ook elk jaar weer een must! Elke dag een Tune of the Day (op onze Socials) en daar hoort natuurlijk hier een dikke aankondiging bij! Want vrijdag is het alweer zover en wij zijn al een week druk bezig geweest om weer een dikke lijst samen te stellen.

Unholy Sunday

Onze eigen Robbert, beter bekend als Confessions of a Whisky Freak, is denk ik de grootste liefhebber van de stevigste rock/metal van de FSOM crew. Stiekem durf ik dat wel met zekerheid te zeggen. Bas, ofwel TheDutchBeerDad, is dan weer meer van de mellow rock waarbij het af en toe mag knallen maar het heftige werk laat hij over het algemeen links liggen. Toch weten we elkaar altijd redelijk goed te vinden bij het samenstellen van deze 31 daagse rockmaand! Maar de zondagen, die zijn speciaal.

Al noemen wij de zondag in rocktober helemaal geen zondag, wij zeggen Unholy Sunday! En deze zondagen is de Tune of the Day dan ook snoeihard, luid, krijzend en gillend. Anything goes! Of het nu snoeiharde gitaren zijn, dik drumwerk of een stem waar zelfs de duivel van op de loop gaat, op Unholy Sunday gooien wij er gewoon een tegen aan!

Wat te verwachten!

Natuurlijk mogen jullie elke dag een knaller van een hit verwachten. Zo hebben we naast de Unholy Sunday ook de Mellow Monday om de werkweek even rustig te starten. En de laatste midweek van Rocktober staat volledig in het teken van covers! Wat wil een mens nog meer?

Deze lijst der lijsten is netjes samengesteld door niemand anders dan Robbert, Bas en ondergetekende en wij vinden dat we ons best weer hebben gedaan om jullie te voorzien van 31 prachtige tracks. En wees niet getreurd, na Rocktober krijgen jullie van ons gewoon de volledige Spotify playlist met daarin al onze hits om jullie ook in de maanden erna gewoon op de been te houden. Muzikaal gezien dan. Entertainment is namelijk het sleutelwoord en daarvoor ben je natuurlijk bij FSOM aan het juiste adres! Let’s rock!

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer / @fsomwhiskyguy
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Rocktober 2021 gaat bijna beginnen en wij gaan onze content daar een beetje op aanpassen. Hoe? Dat lees je in dit artikel. Check it out! Lees er alles over bij FSOM!

Meer DutchPlayStationGamer

Dan Brown’s Het Verloren Symbool nu een tv serie!
Op ontdekkingsreis met… Spotify!
Gratis upgrade naar PS5 – hooray or nay
Eldest Souls Review
John Mayer – Sob Rock

Please follow and like us: