Bullet for my Valentine schiet regenbogen!

Rainbow Veins | Dat vandaag Rocktober begint zal jullie niet ontgaan zijn. Bij FSOM proberen we daar zoveel mogelijk aandacht aan te besteden, als is het alleen maar omdat Rock het beste muziekgenre is naar onze mening. Maar ook Bullet for my Valentine viert Rocktober want die brengen deze eerste dag van deze muzikale maand een nieuwe track uit!

Rainbow Veins

Bullet For My Valentine – Rainbow Veins Teksti i Këngës | Spin Lyrics

De nieuwe single heet Rainbow Veins en wie de laatste drie singles heeft geluisterd heeft wellicht een beetje een beeld van wat te verwachten. En waar deze track zeker knalt is het toch een stuk minder heftig dan de overige tracks die we tot dusver kennen. Maar dat maakt het niet minder een stevige rocker die niet zal misstaan op het nieuwe album!

Nog even geduld

We moeten voor het volledige album nog even geduld hebben tot 5 november. Maar dat het een knaller van een album gaat worden is eigenlijk al wel duidelijk geworden adhv de eerste vier tracks die we ondertussen kunnen beluisteren. Kijk jij net als ik uit naar het album of denk je dat je hem links laat liggen? Laat het weten in de comments!

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer / @fsomwhiskyguy
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Rocktober 2021 gaat bijna beginnen en wij gaan onze content daar een beetje op aanpassen. Hoe? Dat lees je in dit artikel. Check it out! Lees er alles over bij FSOM!

Meer DutchPlayStationGamer

Måneskin ook in Nederland groot succes!
Ghostbusters: Afterlife (I Ain’t Afraid of No Ghost)
Van nul naar Mudmasters 2021!
Rocktober 2021 komt snel dichterbij!
Op ontdekkingsreis met… Spotify!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram