Leef als een Viking in Assasin’s Creed Valhalla

Leef als een Viking in Assasin’s Creed Valhalla

1 mei 2020 5 Door Bas de Goede

Like a Viking | Dat het Viking genre sinds enkele jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen is geen geheim meer. Met de successerie Viking als meest toonaangevende titel. Maar nu ga je met Assasin’s Creed ook al Viking tekeer. Wie wil dat nou niet?

Er gingen al geruime tijd geruchten en insiders hebben natuurlijk allang de hints begrepen van Ubisoft. Maar nu het eindelijk zover is, kunnen wij wel zeggen dat we alsnog enorm onder de indruk zijn. Daarom willen we er niet teveel over lullen en bekijk gewoon de trailer die Ubisoft gisteren lanceerde!

Het spel speelt zich af in de 11e eeuw. Dit is de periode waarin de Vikingen vooral overhoop lagen met de Engelsen. In de trailer is te zien dat je vooral veel epische gevechten kunt verwachte en dat het grafisch ook weer dik in orde is.

De storyline is ondanks dat er al veel is gelekte nog niet helemaal bekend, maar dat zit ook wel snor als je de rest van de Asassin’s Creed serie hebt gespeeld. Oorspronkelijk zou Assasin’s Creed Valhalla al in juni van dit jaar uitkomen, maar zoals zo vaak is dat uitgesteld. Helaas zitten we ook nog eens de bittere covid-19 periode, dus de release laat nog op zich wachten tot de december maand.

Pre-order die shit!

Wil jij zeker weten dat je deze gruwelijke game straks als eerste in handen hebt? Je kunt deze game alvast pre-orderen bij Amazon en uiteraard de website van Ubisoft zelf! Eerder kon je bij ons al de review van Frederic lezen over Assasins Creed 3 remastered!

assasins creed valhalla viking op fsom magazine ubisoft pexels

Artikel door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

fsom banner tv thedutchbeerdad Leef als een Viking in de nieuwe assasin's creed valhalla

Dit is ook iets voor jou!

My lifespan is hardly three months…
Beth Hart doet waar ze goed in is…
Samenwerken met FSOM Magazine? Dat is pas leuk!
Op reis met de collabbrews van Tempest Brewing Company uit Schotland!
Online Slijterij is de uitkomst voor brouwerijen!

Please follow and like us: