Laat nu zelf je Grand Prestige rijpen met een flinke korting!

De Hertog Jan kelder vol met Grand Prestige flessen die gereserveerd zijn. Er ligt er ook eentje tussen voor onze eigen TheDutchBeerDad!

Grand Prestige | Er is in Nederland één bier dat geen introductie nodig heeft, een bier dat iedereen kent en ook het verhaal achter dit bier is inmiddels algemene bierkennis. Daarom is het des te leuker dat Bierista nu een supertoffe actie heeft met dit geweldige en tijdloze bier!

In 2018 heb ik zelf het genoegen gehad om een heuse masterclass te volgen in Arcen van niemand minder dan Fiona de Lange. Uiteraard ging deze masterclass over de Grand Prestige van Hertog Jan en tijdens deze masterclass proefde we meerder jaargangen. Als uitgangspunt bij het proeven van de gerijpte en zelfs vintage gerstewijn bieren (want de Hertog Jan Grand Prestige is een gerstewijn), neem je altijd een “verse” om te vergelijken wat de tand des tijds met dit bier doet.

In dit artikel lees je mijn verhaal over de Grand Prestige dag én de masterclass van Fiona de Lange, tijdens de Grand Prestige dag 2018.

Hertog Jan Grand Prestige Masterclass Fiona de Lange TheDutchBeerDad FSOm

Je zei iets over korting toch?

Wanneer het woord korting ergens verschijnt wekt dat altijd interesse. Dit gebeurde ook toen ik de nieuwsbrief van Bierista opende afgelopen weekend. De korting is namelijk niet mis!

Bierista heeft de eerste online biercursus. Thedutchbeerdad op fsom

Bierista heeft de hand weten te leggen op de laatste kruikjes Grand Prestige van 2019 en verkoopt deze nu tegen een knaller van een prijs. Voor slechts €29,95 krijg je zes van deze kruikjes opgestuurd, inclusief verzendkosten! Maar dat is nog niet alles, je scoort namelijk ook direct €30,- korting op de Bierista bieropleiding. Een WIN WIN situatie dus en tegelijkertijd heb je direct een te gek Vaderdag cadeau in huis!

Waarom zes kruikjes?

Zoals in het intro al aangaf, is de Hertog Jan Grand Prestige uitermate geschikt om te bewaren. ook bij de brouwerij in Arcen liggen duizenden flessen in de kelder waarvan vele nog uit het vorige millennium dateren! Er ligt ook een flesje tussen met mijn naam erop, het plan is om deze nog lekker een paar jaar te laten rijpen in de perfecte omstandigheden.

De kruikjes die je dus nu kunt scoren, zijn bijzonder geschikt om bier in te bewaren. Het aardewerk zorgt voor een constante temperatuur en er kan absoluut geen licht bij het bier komen. Je drinkt dus het eerste kruikje vers en de andere vijf bewaar je. Zo kun je bijvoorbeeld elk jaar eentje open maken en de smaken vergelijken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de kruikjes langer te bewaren.

De oudste Grand Prestige die ik heb mogen proeven was zeven jaar oud… Wat een smaaksensatie zeg en wat een verandering vergeleken met het “verse” bier. Je kunt hier alles over terugvinden op mijn Instagram, Untappd en natuurlijk hier op FSOM.

Ben jij al Bierista en wil je toch nóg meer korting scoren? Dat kan! Wanneer je Bierista bent, krijg je namelijk €5,- korting op de zes kruikjes. Je scoort deze zes kruikjes dan voor maar €24,95 inclusief verzendkosten. Ik zeg, doen!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

TheDutchBeerDad op FSOM Magazine. Laat nu zelf je Grand Prestige rijpen met een flinke korting! En als Bierista pak je nu nog meer voordeel mee!

FSOM Magazine / TheDutchBeerdad

Dit is echt wat voor jou!

ABONNEER JE GRATIS OP FSOM TV!
Northern Monk X By the river brewing collabbrew!
Scoor je bieren nu bij BEERWULF!
Zelfgemaakte Tzatziki!
De dikste Mini Cooper ooit!
Welkom terug drive-in bioscoop!
Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt 2019!
Mannen weten niet wat vrouwen allemaal weten!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] JE GRATIS OP FSOM TV!Scoor je bieren nu bij BEERWULF!Laat nu zelf je Hertog Jan Grand Prestige rijpen!Zelfgemaakte Tzatziki!Welkom terug drive-in bioscoop!Mannen weten niet wat vrouwen allemaal […]

  2. […] JE GRATIS OP FSOM TV!Scoor je bieren nu bij BEERWULF!Laat nu zelf je Hertog Jan Grand Prestige rijpen!Zelfgemaakte Tzatziki!Welkom terug drive-in bioscoop!Mannen weten niet wat vrouwen allemaal […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram