Dit is de Vikings Valhalla Cast!

Vikings Valhalla Cast Netflix show Afbeelding TheDutchBeerDad op FSOM

Vikings Valhalla Cast | De geruchtenmolen draait al geruime tijd op volle toeren, het is namelijk al even geleden dat Netflix de komst van Vikings Valhalla aankondigde. En nu kunnen we eindelijk kennis maken met de Vikings Valhalla cast!

Gisteren maakte Netflix meer details bekend over de aankomende spinoff van de gruwelijk hitserie ‘Vikings‘. Vikings Valhalla is de naam en deze serie speelt zich ruwweg 100 jaar na het origineel waarin Travis Frimmel de avonturen van Ragnar Lothbrok een gezicht geeft. (En uiteraard zijn nazaad!)

valhalla het vervolg van viking op fsom door thedutchbeerdad ign

Vikings Valhalla Cast!

Michael Hirst ontfermt zich ook over Vikings Valhalla evenals de originele serie die in den beginne bij History Channel te zien was. Hij heeft al verklapt dat wij het verhaal van Leif Eriksson gaan volgen. Deze Viking is wel volgens de oude tradities opgevoed, maar dan wel aan de rand van de op dat moment bekende wereld. Leif groeit namelijk op in Groenland en zijn leven is vooral gericht op het ontdekken, varen en jagen. Echt geweld heeft hij nog maar zelden gezien… Zeker geweld van het formaat dat hij zeker gaat meemaken in het vervolg van de serie.

Sam Corlett is de man die Leif gaat spelen en hem ken je misschien wel van de tv series ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ en ‘Acting for a cause‘. Ik neem het je trouwens niet kwalijk als je hem hier niet van kent!

Frida Gustavsson (Swoon), Leo Suter (The Liberator), Bradley Freegard (Keeping Faith), Jóhannes Jóhannesson (Cursed), Laura Berlin (The Adventure of a Summer), David Oakes (The Pillars of the Earth) zijn andere hoofdrolspelers die je gaat ontmoeten in de serie.

Interessante Karakters!

Bradley Freegard zal de rol van ‘King Canute‘ vertolken. Hij is de onverschrokken koning van het machtige Denemarken. Zijn ontembare ambities maken van hem één van de meest invloedrijke Vikingen uit de geschiedenis. Hij kneedde een deel van de Viking geschiedenis naar zijn hand rond de 11e eeuw na Christus.

We komen ook nog een bekende dame tegen! Niemand minder dan ‘Jadis’ uit ‘The Walking Dead‘ gaat een grote rol in Vikings: Valhalla spelen. Jadis heet in het echt Polly McIntosh en speelde overigens ook met Sam Corlett in ‘Chilling Adventures Of Sabrina‘. Welke rol ze gaat vertolken is nog niet helemaal duidelijk.

Het Verhaal

De serie zal zich afspelen omstreeks de 11e eeuw en volgt de avonturen van enkele beroemde Vikingen zoals Leif, King Canute en Harald Hardrada. De laatste was een echte noormannen koning die bekend stond als echte veroveraar. Het is echte wel zo dat de gehele wereld snel aan het veranderen was rondom de 11e eeuw en dat had uiteraard ook invloed op de manier van leven van de Vikingen…

Vikings: Valhalla zit onder de vlag van Netflix en Netflix maakte al bekend dat de eerste afleveringen al aan het einde van dit jaar te zien zullen zijn! We can’t wait!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

9 reacties

  1. […] Psst! Lees hier alles over de Vikings: Valhalla cast! […]

  2. […] gekomen blikken we natuurlijk regelmatig vooruit richting haar vervolg dat de prachtige naam ‘Valhalla‘ zal krijgen. Naast een blik vooruit gaan we zo nu en dan ook even achterom kijken. Vandaag […]

  3. […] universum. Hierover heb je al meerdere malen kunnen lezen in ons magazine. Zo las je al over de Vikings Valhalla cast en nu kunnen we je een kijkje geven hoe deze gasten aan de slag gaan en op wat voor prachtige […]

  4. […] Psst! Lees hier alles over de Vikings: Valhalla cast! […]

  5. […] Psst! Lees hier alles over de Vikings: Valhalla cast! […]

  6. […] Psst! Lees hier alles over de Vikings: Valhalla cast! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram