Lord of the Rings serie details gelekt!

Lord of the Rings | Wanneer ik zeg dat de Lord of the Rings een fenomeen is dan houd ik me wellicht zelfs nog een beetje in. De boeken waren al een groot succes maar de films van Peter Jackson hebben het natuurlijk allemaal nog eens extra op de kaart gezet! Nu Amazon bezig is met een serie komen er langzamerhand wat details naar buiten.

Terugkeer naar Middle-Earth

Men wil met The Lord of the Rings natuurlijk hoge ogen gooien. Dat blijkt ook wel uit het feit dat Amazon Prime 1 miljard dollar in de serie steekt! Het moet dus een succes worden en dat betekent vaak dat de lippen op elkaar blijven tot het moment dat er echt iets te melden is. Zo kwam een tijdje geleden zomaar de korte beschrijving van de serie online te staan!

Via officiele Twitterkanaal!

Het speelt zich dus allemaal ‘duizenden jaren’ voor de gebeurtenissen van The Hobbit en Lord of the Rings af in een tijdperk waar grote krachten werden geschapen, koninkrijken glorietijden beleefden of werden geruineerd, onwaarschijnlijke helden werden getest, hoop alles behalve vervlogen was en de grootste vijand van Tolkiens pen de wereld in duisternis dreigde te storten!

Maar er is meer!

Ik spreek even voor mezelf maar HOLY CRAP! Dat klinkt veelbelovend! Maar dat is nog niet alles want we gaan ook weer naar locaties die we ondertussen kennen zoals de Misty Mountains, de prachtige elfenstad Lindon en het “adembenemende koninkrijk Númenor“.

De opnames vinden plaats in het mooie Nieuw-Zeeland en volgens TheOneRing.net komen de afleveringen dit jaar nog op Amazon Prime en zouden zelfs de eerste twee afleveringen al klaar zijn! Er wordt gesproken dat de eerste twee seizoenen direct na elkaar worden opgenomen en dat er in totaal ongeveer 5 seizoenen komen van deze serie. Ik ben vast niet de enige wanneer ik zeg, kom maar op!

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Thuiswerken, het is iets van deze tijd. Maar wist je van je zoektocht naar de ideal thuiswerkplek een terras ervaring kunt maken met Azerty? Lees er alles over bij FSOM

Gamingnews

Let’s fight! Mortal Kombat en Cobra Kai in 2021!
Rule The Game: Ouders en Gamende kinderen zitten op één lijn!
GAMEBREAK episode 11 nu online! Wekelijks een NIEUWE episode!

Fix voor Gamebreaking Bug AC Valhalla!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] Lord of the Rings serie details gelekt!Let’s fight! Mortal Kombat en Cobra Kai in 2021!Rule The Game: Ouders en Gamende kinderen zitten op één lijn!GAMEBREAK episode 11 nu online! Wekelijks een NIEUWE episode! […]

  2. […] Alles over State of Play in GameBreak!Griezelen in GameBreak met Resident Evil!Lord of the Rings serie details gelekt! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram