Een uniek kijkje behind the scènes bij Vikings Valhalla!

Vikings Valhalla Cast Netflix show Afbeelding TheDutchBeerDad op FSOM

Behind the Scènes | Zoals beloofd praten wij je natuurlijk regelmatig bij over de komende serie in het Vikings universum. Hierover heb je al meerdere malen kunnen lezen in ons magazine. Zo las je al over de Vikings Valhalla cast en nu kunnen we je een kijkje geven hoe deze gasten aan de slag gaan en op wat voor prachtige locaties er gefilmd wordt.

Michaels Hirst ontfermt zich ook over Valhalla zoals hij hiervoor deed met Vikings. Netflix maakte eerder al bekend dat het verhaal zich 100 jaar na Vikings afspeelt en heeft ook al verklapt dat wij het verhaal van Leif Eriksson gaan volgen. Deze Viking is wel volgens de oude tradities opgevoed, maar dan wel aan de rand van de op dat moment bekende wereld. Leif groeit namelijk op in Groenland en zijn leven is vooral gericht op het ontdekken, jagen en varen. Echt geweld heeft hij eigenlijk nog nooit gezien… Zeker geweld van het formaat dat hij zeker gaat meemaken in het vervolg van de serie.

Behind the scènes!

Here we go! Laten we maar gewoon even kijken…

Naast al die nieuwe gezichten gaan we ook wat oude bekende tegenkomen. Bjorn (Alexander Ludwig) gaan we waarschijnlijk terugzien! Een enorme golf aan gejuich stijgt op uit de cirkel der Viking fans. Hij krijgt geen nieuwe rol, maar zal wel regelmatig terugkeren in flashbacks. Dat zijn de geruchten althans. Datzelfde geld voor Rollo, want één van de hoofdrollen in de nieuwe serie is weggelegd voor de erfgenamen van Rollo. Juist, Leif!

Uiteraard gooien de Covid-19-maatregelen ook roet in het eten bij de productie van deze serie. ‘Vikings’ was al later klaar en in het vervolg zal ‘Valhalla’ dus later beginnen. Waar ze stiekem aan het einde van 2020 in première wilde gaan, gaat dit zeker pas in de loop van 2021 worden. Jammer, maar helaas. Wel heeft Netflix al bekend gemaakt dat het eerste seizoen gaat bestaan uit 24 afleveringen! We can’t wait! For Odin!

Uiteraard komen we binnenkort met meer informatie over Vikings: Valhalla. Tot die tijd lees je hier het verhaal van Ragnar Lothbrok en scoor je voor iets meer dan €100,- de Blu-ray box van Vikings seizoen 1 t/m 5 via deze link. (Hiermee support je ons met een kleine vergoeding zonder dat het u iets extra’s kost!) Uiteraard zal deze box ook hoog op ons Vaderdag cadeau lijstje staan… Bij mij in ieder geval wel!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Valhalla is het vervolg van de hitserie Viking en de komst van deze serie komt iedere dag een stapje dichterbij. Om ons geduld te belonen kunnen we gelukkig vast behind the scènes spieken! 

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

4 reacties

  1. […] ook een kijkje achter de schermen bij het maken van ‘Valhalla’. Het vervolg van de hitserie […]

  2. […] ook een kijkje achter de schermen bij het maken van ‘Valhalla’. Het vervolg van de hitserie […]

  3. […] ook een kijkje achter de schermen bij het maken van ‘Valhalla’. Het vervolg van de hitserie […]

  4. […] ook een kijkje achter de schermen bij het maken van ‘Valhalla’. Het vervolg van de hitserie […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram