Deze brute films kun je straks op Disney+ streamen!

De betoverende wereld van disney plus op fsom magazine

Brute films | Wanneer Disney+ straks op 23 februari Star lanceert, kun je ineens een honderden extra films bekijken. Zo nu en dan pakken we er een paar uit richting de lancering van ‘Star’.

We gaan direct los, want het is al bijna 23 februari en dan moet je natuurlijk wel jouw lijstje klaar hebben liggen! Voor ons is een absolute topper de film ‘Unbreakable’ met onder andere Bruce Willis en Samuel L. Jackson.

Waar gaat Unbreakable over?

David Dunn (Bruce Willis) is de enige overlevende van een ernstige treinramp. Een mysterieuze vreemdeling geeft een zeer vreemde verklaring over waarom David zonder ook maar een schrammetje aan het ongeluk ontsnapte. Het leven van David lijkt voorgoed veranderd…

Voor de meesten van jullie is deze film geen onbekende, zeker niet als ik je vertel dat Samuel L. Jackson, mr. Glass is. Een topper van een film en zeker de moeite waard om nog eens te kijken!

Met Star gaat Disney+ een extra dimensie geven aan haar diensten, check bij FSOM wel brute films onder andere te zien zijn via Star! 

Unbreakable bijvoorbeeld...

En verder mag je toptitels verwachten als ‘The War of the Planet of the Apes’ uit 2017. In deze film schitteren onder andere Zahn en Woody Harrelson. Caesar en zijn apen worden in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen, geleid door een meedogenloze kolonel (Woody natuurlijk!).

Nadat de apen onvoorstelbare verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint zo zijn eigen mythische queeste zijn soort te wreken. Als de reis hen eindelijk tegenover elkaar brengt, nemen Caesar en Kolonel het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van zowel hun soort als de toekomst van de planeet al bepalen…

Ook is Starship Troopers uit 1997 één van de brute films die Disney+ gaat toevoegen met de lancering van Star. Echter zien wij juist hier een probleem in…

Wat Is Het Probleem Dan?

Met Star lanceert Disney+ een platform waar je dus onder andere deze brute films en nog veel meer kunt zien. Hiermee wil Disney+ haar positie verbeteren vergeleken met Netflix, want ondanks de 95 miljoen betalende abonnees. Is Netflix nog altijd groter…

Het probleem met deze brute films en alle andere die via Star beschikbaar komen. Dat we deze films wel kennen, ze zijn vaak zelfs al meerdere keren te zien geweest op de mainstream TV. Wat is dan de meerwaarde van deze toevoeging? Proberen ze bij Disney+ gewoon abonnees weg te snoepen, of gaat het ze daadwerkelijk om de ontwikkeling van hun eigen diensten.

Het grote voordeel is wel dat Disney+ al die brute films via Star beschikbaar maakt voor een lagere prijs dan Netflix. Wij duiken wat verder in de beschikbare titels van Star en gaan deze uiteraard met je delen! To be continued!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Psst! Lees hier alles over de Vikings: Valhalla cast!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram