Nog Twee sterren erbij voor Christopher Nolan’s Oppenheimer

oppenheimer bij fsom magazine

Oppenheimer | Afgelopen week schreven we al over de eerste blik op Oppenheimer van Christopher Noland met Cillian Murphy en vele andere indrukwekkende namen. Zojuist werd bekend dat er nog twee sterren aan dit lijstje toegevoegd kunnen worden en zo wordt de cast steeds indrukwekkender.

We maakten al bekend dat onder andere Emily Blunt als Katherine ‘Kitty’ Oppenheimer. Robert Downing jr. als Lewis Straus en Florence Pugh, ken je misschien wel als Katherin in Lady McBeth. Een rol gaan spelen in de dramatische verfilming van het leven van Oppenheimer. Daar komen dus nu nog twee namen bij.

De eerste naam die er vandaag bij is gekomen, is Louise Lombard. Deze actrice is iets minder bekend bij het grote publiek hier in Nederland, maar wist eerder al indruk te maken met haar rollen in Hidalgo en The House Of Elliot. Daarnaast herken je deze 51-jarige Engelse actrice misschien uit CSI!

De tweede naam die vandaag bekend werd gemaakt is die van Jason Clarke. Dit is wel een grote naam in de showbizz. Hij was onder andere te zien in Mudbound, Lawless, Terminator: Genesys, Dawn Of The Planet Of The Apes, Everest, White House Down en zo kan ik nog wel even doorgaan,

christoper nolans oppenheier bij fsom magazine

Nolan’s Team

Het script van de film is gebaseerd op de biografie van Kai Bird en Martin Sherwin. De Biografie droeg de naam: American Prometheus: The triumph and tragedy of J. Robert Oppenheimer. Naast het geweldige productie team waar Nolan mee werkt en de geweldige sterrencast die hij verzameld voor deze film. Is er nog iets opmerkelijks.

Christoper Nolan werkte de laatste jaren eigenlijk alleen maar met Warner Bros, maar nu heeft hij gekozen voor een samenwerking met Universal. Een saillant detail wat uiteraard deels (grotendeels?) gebaseerd is op financiën. De opnames in New Mexico zijn al in volle gang en zoals wij eerder al schreven, staat de film op de planning voor 21 juli 2023. Nog even geduld dus!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Psst! Lees hier alles over de Vikings: Valhalla cast!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram