Maggie en Neegan gaan op avontuur in nieuwe Walking Dead spinoff Isle Of Death!

Maggie en Neegan gaan op avontuur in nieuwe Walking Dead spinoff Isle Of Death!

7 maart 2022 2 Door Bas de Goede

Isle Of Dead | The Walking Dead fans kunnen een vreugdedansje maken, want er komt wederom een spinoff! En wat voor eentje! Neegan en Maggie gaan namelijk op avontuur!

In 2023 is het zover, de spinoff van The Walking Dead met de prachtige naam Isle Of Death. In deze spinoff volgen we een zeer bijzonder duo, namelijk Neegan en Maggie. Dit stel heeft nogal een historie en niet eentje die bol staat van positiviteit. In deze spinoff gaan ze op onderzoek in Manhattan, waardoor Isle of Death ongetwijfeld een prachtig gekozen naam is.

Isle Of Death

Dat er meerdere spinoffs komen van The Walking Dead is geen grote verrassing, zeker niet na het succes van Fear The Walking Dead en The Walking Dead: World beyond. Daarnaast wordt er ook hard gewerkt aan een Daryl & Carol spinoff, daarover later meer bij FSOM Magazine.

Een spinoff van the Walking Dead is niet zo verrassen, wel is het verrassen dat Maggie en Neegan op avontuur gaan op een bijzonder eiland! Lees er alles over bij FSOM Magazine!
Lauren Cohan als Maggie Rhee, Jeffrey Dean Morgan als Negan – The Walking Dead _ Season 11, Episode 5 – Photo Credit: Josh Stringer/AMC

AMC heeft als ‘Isle’ van deze spinoff gekozen voor Manhattan, deze stad staat met vele iconische locaties bij eenieder in het geheugen gegrift en des te mooier zullen locaties als The Empire State Building en Het vrijheidsbeeld zijn in de post apocalyptische wereld van The Walking Dead.

Over de storyline van Isle of Dead doet men nog een beetje geheimzinnig bij AMC, maar dat Neegan en Maggie tot elkaar veroordeelt zijn is wel duidelijk. Wij zijn benieuw wat deze spinoff gaat brengen en uiteraard lees je er alles over bij FSOM Magazine! Werp hier trouwens een eerste blik op Christopher Nolan’s Oppenheimer!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Psst! Lees hier alles over de Vikings: Valhalla cast!

Please follow and like us: