Feiten & Fabels over I Am Legend 2 Teaser Trailer

feiten & fabels i am legend 2 teaser trailer fsom

I Am Legend 2 | Al jaren gaan er geruchten over de komst van een vervolg op ‘I Am Legend’ uit 2007 met Will Smith in de hoofdrol. Nu lijkt het erop dat Warner Bros het eindelijk bevestigd. Volgend jaar is het zover!

Dat er een vervolg komt is dus geen fabel maar een feit. Er was altijd onduidelijkheid over het einde van de film, want welk einde was nou het echte einde van I Am Legend?

I Am Legend In het kort

Will Smith is helemaal alleen en doet wanhopig onderzoek naar ene geneesmiddel. Ondertussen lijken de ‘hemocytes’ een flink ontwikkeling door te maken…

Al jaren gaan er geruchten over de komst van 'I Am Legend 2'  met Will Smith in de hoofdrol. Volgend jaar is het zover!

De film heeft twee verschillende eindes. We kennen het einde van de ‘original version’. Hierin blaast Will Smith zichzelf op. Punt. We kennen ook het alternatieve einde waarin duidelijk word dat de ‘hemocytes’ voor de door Will Smith gevangen vrouw komen en niet zozeer om Will te slopen. Hij ontdoet haar van het geneesmiddel en geeft haar terug. The End.

Het wordt nu wel duidelijk dat met de komst van I Am Legend 2 er sprake is van het alternatieve einde, want Will Smith zal wederom de hoofdrol gaan spelen in deze post-acopalyptische parel. Want een pareltje gaat het denk ik wel worden, check de teaser trailer maar eens op Youtube.

De teaser trailer is geen officiële trailer, maar dat I Am Legend 2 er gaat komen is gelukkig al wel duidelijk. Wij kunnen in ieder geval niet wachten! – Update februari 2022. Will Smith lijkt vooralsnog niet heel happig, maar het project wordt toch doorgezet door Warner Bros en lijkt steeds concreter te worden

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Psst! Lees hier alles over de Vikings: Valhalla cast!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram