‘The One’ keert terug in je huiskamer!

The Matrix resurrections bij FSOm

The Matrix Resurrections | De geruchten gingen jarenlang rond, de terugkeer van ’the One’ moest nu toch echt een keer gebeuren. En zo geschiedde! Neo is terug! En binnenkort ook gewoon in je huiskamer.

Hij is echt terug! En vanaf 8 maart kun je gewoon lekker in je luie stoel ploffen of op je bank neervallen om The Matrix Resurrections te kijken. Vanaf deze datum is de film namelijk beschikbaar op PVOD & PEST via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.

Lana Wachowski regisseerde én schreef dit nieuwe deel uit de Matrix filmsaga, een franchise die door de jaren heen baanbrekend gebleken is voor het sciencefictiongenre. Naast Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss maken ook Yahya Abdul-Mateen II (‘Aquaman’) en Jada Pinkett-Smith hun opwachting. Naar deze film werd, zeker door de fans, enorm uitgekeken en de eerste reacties waren eigenlijk niet helemaal naar verwachting. Inmiddels doet de film het grandioos en ook wij kijken ernaar uit om de film vanuit onze luie stoel te bekijken!

We hoopten al jaren dat 'The One' terug zou keren en eind vorig jaar was het eindelijk zover! Neo in The Matrix Resurrections! Kijk 'm nu zelf! Al het filmnieuws bij fsom magazine

Ehhh… The Matrix wat?

Keer wederom terug naar twee parallelle werkelijkheden: het dagelijks leven… en hetgeen dat daarachter schuil gaat, want er is altijd meer! Neo zal wederom het witte Konijn moeten volgen in de Matrix om zijn werkelijke zelf te ontdekken. Uiteraard weet Neo wat hem te doen staat. Wat hij echter niet weet, is hoe gevaarlijk deze versie van de Matrix is. Déjà vu.

De eerste drie films (Die je als liefhebber natuurlijk op Blu-ray moet hebben!) hebben inmiddels de eeuwige status van klassiekers verworven. Het is dus hoog tijd voor The Matrix Resurrections! Grote kans dat je in ieder geval de trailer al wel hebt gezien, maar check de trailer toch nog maar eens… Dan kun je echt niet wachten tot 8 maart!

De adviesprijs van PVOD/PEST komt op €14,99 te liggen, maar dit kan uiteraard verschillen per aanbieder. Nu rest enkel de vraag nog: Neem je de rode pil, of de blauwe?

Chirstopher Nolan heeft trouwens een waar sterren ensemble rondom Cillian Murphy verzameld. Zo zie je niemand minder dan Emily Blunt als Katherine ‘Kitty’ Oppenheimer. Robert Downing jr. als Lewis Straus. Lewis op het lijstje staan voor zijn nieuwe project. Lees alles over zijn ‘Oppenheimer‘ project in ons magazine.

De film zal door Universal Pictures wereldwijd rond 21 juli 2023 in de theaters terecht komen. Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar deze film en uiteraard houden wij je op de hoogte bij FSOM Magazine.

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Psst! Lees hier alles over de Vikings: Valhalla cast!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] het lange wachten van alle filmliefhebbers beloond. The Matrix 4 kwam er eindelijk aan, kortgeleden schreven wij al dat ‘The One’ naar je huiskamer zou komen. Hij kwam ook bij ons in de huiskamer langs, dus we zijn er eens goed voor gaan […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram