Joe is terug in You seizoen 2

Vorig jaar, op 2 januari om precies te zijn, schreef ik hier dat Netflix’s YOU je in zijn greep houdt. Maar… Joe is terug! Op 2e kerstdag kwam het tweede seizoen op de streaming dienst en nu ik hem volledig heb gezien moest ik even een stukje schrijven. Heads up, kleine spoilers over seizoen 2, grote spoilers over seizoen 1 (maar die heb je al lang gezien, toch?)

Joe, Will, huh?

De cliffhanger van het eerste seizoen bracht Candace terug in het leven van Joe. Maar zij was toch dood? Well, think again! Dit doet Joe besluiten om New York achter zich te laten wat gezien zijn murder-record wellicht helemaal geen slecht idee is. Joe Goldberg is niet meer maar we maken kennis met Will Bettleheim. Geen zorgen, het is dezelfde persoon maar als je wilt verdwijnen moet je een nieuwe identiteit aannemen.

Will is beland in zijn persoonlijke hel op aarde, Los Angeles. De stad waar de mensen beroemd willen worden en de beroemde mensen proberen zo onopvallende mee te doen aan het leven. Perfect voor iemand als Will.

Will gaat het ook anders doen. Niet meer hopeloos verliefd worden, niet opvallen, gewoon leven en uit het zicht blijven van Candace.

Love

Maar dan ontmoet Will de mooie Love. Hij wordt verliefd maar hij zweert aan zichzelf dat het dit keer anders zal zijn. Niet de creepy Joe die we kennen maar de new and improved Will. Een lieve, zachte jongen die voor de volle 100% voor Love gaat. Maar het verleden achtervolgt hem bij elke stap die hij neemt.

Niet alleen ligt Candace op de loer maar Will worstelt met het verleden van Joe. Het is dan ook een kwestie van tijd voordat Candace hem vindt en confronteert. Maar blaast ze de zaak helemaal open of voert ze toch nog iets anders in haar schild?

Bron: https://moosegazette.net/

Een wilde rit

Het tweede seizoen neemt je mee op een wilde rit met oude bekenden en nieuwe gezichten. Het verhaal van dit tweede seizoen sluit naadloos aan op het eerste maar verfrist genoeg om interessant te blijven. Is You een klapper van jewelste? Nee, dat niet. Maar het is wel een zeer interessante serie die gemakkelijk wegkijkt en je zelfs laat juichen voor de bad-guy.

FSOM cijfer: 8/10

Dit artikel is geschreven door: Peter van de Velde / DutchPlayStationGamer Ook mijn YouTube video’s check je op FSOM TV!

FSOM Gaming Star Wars Jedi: Fallen Order de snelst verkopende digitale release is van alle Star Wars titels ooit in de eerste twee weken!
Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op!
Info@fsom.nl

Meer lezen van DutchPlayStationGamer?

DutchPlayStationGamer GOTY 2019 – Het was een goed jaar!
Vijf films die je gezien moet hebben
Free Guy – een krankzinnige comedy
Star Wars Jedi: Fallen Order doet het zeer goed!
Kensington is terug met Time!
Een droom van een fiets

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

5 reacties

  1. […] eerste platinum van 2020 is een feit!Joe is terug in You seizoen 2DutchPlayStationGamer GOTY 2019 – Het was een goed jaar!Vijf films die je gezien moet […]

  2. […] van seizoen 2 op Netflix niet. Zoals Peter / DutchPlayStationGamer kortgeleden al schreef in zijn review van het tweede seizoen. Is dat eigenlijk helemaal geen verrassing, het feit dat Joe in zijn nieuwe […]

  3. […] Episode IX – The Rise of SkywalkerPlayStation VR – Een hele andere dimensie in gamingJoe is terug in You seizoen 2DutchPlayStationGamer GOTY 2019 – Het was een goed jaar!Vijf films die je gezien moet […]

  4. […] Dragon Ball Z – Kakarot ReviewStar Wars Jedi: Fallen OrderTien series die je gezien MOET hebbenStar Wars Episode IX – The Rise of SkywalkerPlayStation VR – Een hele andere dimensie in gamingJoe is terug in You seizoen 2 […]

  5. […] PlayStation 5 – Ik ben hyped!Dragon Ball Z – Kakarot ReviewStar Wars Jedi: Fallen OrderTien series die je gezien MOET hebbenStar Wars Episode IX – The Rise of SkywalkerPlayStation VR – Een hele andere dimensie in gamingJoe is terug in You seizoen 2 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram