Een droom van een fiets

Schat, zullen we er vandaag op uit gaan met de kinderen? Een beetje slaapdronken antwoord ik dat we dat dan maar moeten gaan doen. Maar eerst het ochtend ritueel. Opstaan, ontbijten, douchen en dan de auto inladen en de fiets achterop. Toch?

Bij FSOM dromen wij ook wel een. Een droom van een fiets bijvoorbeeld! Kids
Beeld Kristel Steenbergen / Volkskrant.nl

Helaas liep het net even anders. Kinderen schreeuwend en gillend door huis, de hond die alles bij elkaar blaft van enthousiasme en de vrouw die ineens van alles moet voorbereiden. Is de koffie al klaar, zijn er nog wel broodjes met het bijbehorende beleg? Kasten gaan open en dicht, de koelkast moet hard aan het werk en het enige wat ik denk is, die fiets achterop en wegwezen, en snel ook!

Op zoek naar rust

Terwijl ik de deur open doe rent Bello, hoe zo’n cliché naam kun je je hond geven, al langs me naar de auto. Helemaal door het dolle heen natuurlijk dat gekke beest. Terwijl ik langs hem loop aai ik hem nog maar even over zijn kop maar stuur ik hem toch even bij de auto weg. Een uitje is natuurlijk allemaal fun and games maar als de vrouw zegt uitje dan bedoelt ze eigenlijk dat ze natuur wil zien. En natuur zie je niet “vanuit de auto”. Dus op naar de schuur want de fietsen moeten mee.

Bij FSOM dromen wij ook wel een. Een droom van een fiets bijvoorbeeld! Money and fat
Bron: GGZweb

Eenmaal in de schuur aangekomen pak ik wat ik nodig heb en keer ik terug naar de auto. Fietsendrager achterop monteren, fietsen erop en terugkeren naar de drukte van weleer. Eenmaal binnen gekomen is het weer omgeslagen en is de storm gaan liggen. Serene rust komt me tegemoet alsof de zon voor het eerst opkomt.

Dan zie ik wat er gaande is, de kinderen zitten aan het ontbijt. Als er maar iets te eten valt, dan zijn ze ineens rustig. Mijn vrouw drukt mij snel een broodje in de hand en vraagt me of alles klaar is voor vertrek. Ik knik en geef aan dat we er klaar voor zijn. Kortom, auto inpakken, fietsendrager controleren en wegwezen!

Toen ging de wekker

Ik schrik wakker! Wat gebeurd er, waar zijn de kinderen, waar is Bello? Waar is mijn fiets? Was dit een droom? Mijn vriendin kijkt me aan en vraagt me waar ik het over heb. We hebben helemaal geen kinderen en ook geen hond. Nog volledig in de ban van de droom vraag ik of we er dan niet op uit gaan vandaag. Ja, dat was nog wel steeds de bedoeling. En we gaan er niet zomaar op uit, nee, we nemen de fietsen ook mee. Of ik de fietsendrager nog even wil monteren.

Dit artikel is geschreven door: Peter van de Velde / DutchPlayStationGamer Ook mijn YouTube video’s check je op FSOM TV!

Bij FSOM dromen wij ook wel een. Een droom van een fiets bijvoorbeeld!
Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op!
Info@fsom.nl

Meer lezen van DutchPlayStationGamer?

Geen Rammstein tickets? Gelukkig hebben we FEURENGEL
The Outer Worlds – Review
Joker – Movie Review
Code Vein – Review
Halloween gaming – 5 game tips van de DutchPlayStationGamer
Putting On My Dancing Shoes

5 thoughts on “Een droom van een fiets

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram