Star Wars Jedi: Fallen Order doet het zeer goed!

Eerlijk is eerlijk, ik heb Star Wars Jedi: Fallen Order thuis liggen en die ligt nog netjes in het plastic. De reden? Tijdgebrek. Death Stranding heb ik een week volop gespeeld en toen kwam Star Wars tegelijk uit met Pokémon Sword en Shield en met die laatste twee ben ik op het moment volop bezig. Yes, als DutchPlayStationGamer ga ik full Pokémon. Ik hou ervan, sue me.

Snelst verkopende Star Wars Game

Dat deze Star Wars ( Jedi ) titel echter een goede game was zijn de meesten het wel over eens. De reviews spreken boekdelen zullen we maar zeggen maar ook vrienden die de game al wel gespeeld hebben geven aan dat het een zeer toffe en uitgebreide game is.

Star Wars Jedi: Fallen Order de snelst verkopende digitale release is van alle Star Wars titels ooit in de eerste twee weken! FSOM Gaming nieuws.

De verkopen van deze titel zijn dan ook over om naar huis te schrijven. Zo laat EA weten dat Star Wars Jedi: Fallen Order de snelst verkopende digitale release is van alle Star Wars titels ooit in de eerste twee weken. Het is ook de beste verkochte Star Wars game op pc in de initiële release-periode!

Als dat geen reden voor een feestje is in een Galaxy far far away dan weet ik het ook niet meer. Al zal EA dat feestje wel hier op aarde gaan vieren.

Dit artikel is geschreven door: Jedi Peter van de Velde / DutchPlayStationGamer Ook mijn YouTube video’s check je op FSOM TV!

FSOM Gaming Star Wars Jedi: Fallen Order de snelst verkopende digitale release is van alle Star Wars titels ooit in de eerste twee weken!
Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op!
Info@fsom.nl

Meer lezen van DutchPlayStationGamer?

Black Friday Gaming Madness
Kensington is terug met Time!
Een droom van een fiets
Geen Rammstein tickets? Gelukkig hebben we FEURENGEL
The Outer Worlds – Review
Joker – Movie Review

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

3 reacties

  1. […] Star Wars Jedi: Fallen Order doet het zeer goed!Black Friday Gaming MadnessKensington is terug met Time!Een droom van een fietsGeen Rammstein tickets? Gelukkig hebben we FEURENGELThe Outer Worlds – Review […]

  2. […] films die je gezien moet hebbenFree Guy – een krankzinnige comedyStar Wars Jedi: Fallen Order doet het zeer goed!Black Friday Gaming MadnessKensington is terug met Time!Een droom van een […]

  3. […] De eerste platinum van 2020 is een feit!Joe is terug in You seizoen 2DutchPlayStationGamer GOTY 2019 – Het was een goed jaar!Vijf films die je gezien moet hebbenFree Guy – een krankzinnige comedyStar Wars Jedi: Fallen Order doet het zeer goed! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram