Netflix komt met derde seizoen van You

netflix you op fsom

Het kan zijn dat er in dit artikel wat kleine spoilers te vinden zijn. Mocht jij het tweede seizoen van You met Joe nog niet gezien hebben, ga die dan eerst kijken en open dan opnieuw dit artikel. Netflix komt met derde seizoen van You! Dat is een verrassing…

Is dat een verrassing? Na het kijken van seizoen 2 op Netflix niet. Zoals Peter / DutchPlayStationGamer kortgeleden al schreef in zijn review van het tweede seizoen. Is dat eigenlijk helemaal geen verrassing, het feit dat Joe in zijn nieuwe habitat opnieuw direct afgeleid word verraadde al een hele hoop. Dan doel ik natuurlijk over de blik door de schutting naar de buurvrouw. Die prachtig mooie en geciviliseerde buurvrouw die met de juiste lectuur lekker in de tuin lag te chillen.

In een eerste artikel over You, vertelde we je over de greep waarin Joe je kunt houden. Het meer recent kwam Peter dus met zijn review van het tweede seizoen . Hij was lovende en gaf het tweede seizoen maar liefst een 8 als eindcijfer, waarom lees je in het artikel zelf. Maar zitten we nog wel te wachten op een derde seizoen?

Joe is Joe

Joe is Joe en dat Netflix komt met derde seizoen van You is simpelweg geen verrassing. Waar het eerste seizoen nog onder de vlag van Lifetime gemaakt werd, is het tweede seizoen en straks ook het derde seizoen helemaal van Netflix en daar dus ook op te zien.

Penn Badgley is de hoofdrolspeler die we beter kennen als Joe. Hij is eigenlijk gewoon een stalkende moordenaar, maar dan wel met een hele ingewikkelde handleiding. Joe word namelijk snel verliefd, en wanneer hij verliefd op je is, dan heb je pas echt een probleem! Dat de mensen rondom de persoon waar Joe verliefd op is, het eerste zijn die met Joe z’n “issues” geconfronteerd worden maakt de serie zo sterk.

Naast Penn ga je in het derde seizoen, dat tien aflevering gaat krijgen, ook Victoria Pedretti weer terugzien. Wat de rol van ‘Love’ gaat worden in het derde seizoen is voor mij hetgeen ik erg naar uitkijk. Blijft ‘I wolf you’ schattig, of verscheuren de twee elkaar en speelt er iemand anders de hoofdrol in het vierde seizoen. Food for thought!

joe en love in you op netflix voor fsom door thedutchbeerdad

Een ding is zeker, Netflix komt met derde seizoen van You en dat beloofd veel vuurwerk dus! Wanneer seizoen drie gaat beginnen is nog onduidelijk, maar dat hij weer te zien is bi Netflix, dat is wel duidelijk.

Bij BOL.com scoor je momenteel heel veel eerste seizoenen van heel veel hitseries in de aanbieding heeft. Check het snel!

Artikel door: Bas – TheDutchBeerDad
#ookgewoontech @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine Facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

FSOM magazine FSOM tv banner entertainment. Derde seizoen You op Netflix.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram