Netflix’s YOU houdt je in zijn greep!

Netflix’s YOU houdt je in zijn greep!

2 januari 2019 7 Door Peter van de Velde

Het aanbod van tegenwoordig op Netflix is zo veel dat je soms door de bomen het  bos niet meer ziet. Het meeste is van gemiddelde kwaliteit en daar schrijven we dan natuurlijk ook wel een een stukje over. In de afgelopen dagen heb ik echter een serie gekeken die me op de een of andere manier meer aantrok dan het gemiddelde aanbod. Ik heb het hier natuurlijk over “You”.Het verhaal draait om Joe Goldberg (Penn Badgley, Gossip Girl) een doodgewone vriendelijke boekenwinkel manager. Joe is hardwerkend, kent zijn vak en is dol op zeldzame boeken. Ook is Joe gek op mooie vrouwen. Wanneer Guinevere Beck (Elizabeth Lail, Once Upon a Time), Beck voor vrienden, de boekenwinkel binnenloopt is Joe direct in ‘under her spell’. Een prachtige romance bloeit op! Eind goed, al goed, toch? Nou nee, niet helemaal.

Crazy Joe

Joe is naast een doodgewone vriendelijke boekenwinkel manager ook een, hoe kan ik dit zacht uitdrukken, een psychopaat! Wanneer het meisje van zijn dromen de winkel binnenloopt zal hij haar hebben, hoe dan ook, whatever it takes. Joe weet namelijk precies wat goed is voor Beck, hij weet wat haar doelen zijn, wat ze in haar leven wil bereiken en… hij weet ook hoe hij haar “obstakels” uit de weg kan ruimen. Niets kan hun “liefde” in de weg staan. Vriendjes niet, vriendinnen niet, zelfs Beck zelf niet. Het lijkt erop alsof Joe dit wel vaker heeft gedaan… Wie is Joe werkelijk? En wie is die mysterieuze Candace die steeds blijft opduiken bij Joe?

 
 

Liefde zoals het hoort?

Joe is manipulatief, hij is slim en hij is gevaarlijk. Beck daarentegen is naïef, lief en verliefd. Deze combinatie staat garant voor een chemische cocktail die ervoor zorgt dat je gedurende de tien afleveringen die de serie rijk is op het puntje van je stoel blijft zitten.

 
 
 

De serie kent zijn krachten en de zwakten halen het nooit zo onderuit dat het zijn geloofwaardigheid verliest. Als je 2019 wilt beginnen met een zeer vermakelijke serie met een duister tintje dan is dit zeker de serie voor jou!

 

The Verdict

Wanneer een serie je zo pakt dat je in drie dagen tijd alle tien afleveringen gezien hebt dan mag je wat mij betreft wel spreken van een succesje. Ben je nog niet overtuigd? Check dan de trailer hieronder!

 

#FSOM cijfer: 8,5/10

Join us!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die Fifty Shades of Men rijk is! Fifty Shades of Movies and Series bijvoorbeeld!   Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl / dutchplaystationgamer   Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!  

Ben jij of is jouw onderneming/product op zoek naar een partner om jou Social Media op te zetten of een boost te geven? Neem dan contact op met Kim Michaelis Media via kimmichaelis@hotmail.com!

Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis Marketing.
Social Media Management, Social Media HOSTING & Micro Marketing.

Speciaal geselecteerd voor jou!
➼➼➼ Fantastic Beasts – The Crimes of Grindelwald Review
➼➼➼ Cobra Kai – De terugkeer van The Karate Kid (Review) ➼➼➼ Peter’s HQ: Filmrollen op basis van huidskleur, kan dit wel? ➼➼➼ Game Night – Movie Review

Please follow and like us: