Netflix’s YOU houdt je in zijn greep!

Het aanbod van tegenwoordig op Netflix is zo veel dat je soms door de bomen het  bos niet meer ziet. Het meeste is van gemiddelde kwaliteit en daar schrijven we dan natuurlijk ook wel een een stukje over. In de afgelopen dagen heb ik echter een serie gekeken die me op de een of andere manier meer aantrok dan het gemiddelde aanbod. Ik heb het hier natuurlijk over “You”.Het verhaal draait om Joe Goldberg (Penn Badgley, Gossip Girl) een doodgewone vriendelijke boekenwinkel manager. Joe is hardwerkend, kent zijn vak en is dol op zeldzame boeken. Ook is Joe gek op mooie vrouwen. Wanneer Guinevere Beck (Elizabeth Lail, Once Upon a Time), Beck voor vrienden, de boekenwinkel binnenloopt is Joe direct in ‘under her spell’. Een prachtige romance bloeit op! Eind goed, al goed, toch? Nou nee, niet helemaal.

Crazy Joe

Joe is naast een doodgewone vriendelijke boekenwinkel manager ook een, hoe kan ik dit zacht uitdrukken, een psychopaat! Wanneer het meisje van zijn dromen de winkel binnenloopt zal hij haar hebben, hoe dan ook, whatever it takes. Joe weet namelijk precies wat goed is voor Beck, hij weet wat haar doelen zijn, wat ze in haar leven wil bereiken en… hij weet ook hoe hij haar “obstakels” uit de weg kan ruimen. Niets kan hun “liefde” in de weg staan. Vriendjes niet, vriendinnen niet, zelfs Beck zelf niet. Het lijkt erop alsof Joe dit wel vaker heeft gedaan… Wie is Joe werkelijk? En wie is die mysterieuze Candace die steeds blijft opduiken bij Joe?

 
 

Liefde zoals het hoort?

Joe is manipulatief, hij is slim en hij is gevaarlijk. Beck daarentegen is naïef, lief en verliefd. Deze combinatie staat garant voor een chemische cocktail die ervoor zorgt dat je gedurende de tien afleveringen die de serie rijk is op het puntje van je stoel blijft zitten.

 
 
 

De serie kent zijn krachten en de zwakten halen het nooit zo onderuit dat het zijn geloofwaardigheid verliest. Als je 2019 wilt beginnen met een zeer vermakelijke serie met een duister tintje dan is dit zeker de serie voor jou!

 

The Verdict

Wanneer een serie je zo pakt dat je in drie dagen tijd alle tien afleveringen gezien hebt dan mag je wat mij betreft wel spreken van een succesje. Ben je nog niet overtuigd? Check dan de trailer hieronder!

 

#FSOM cijfer: 8,5/10

Join us!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die Fifty Shades of Men rijk is! Fifty Shades of Movies and Series bijvoorbeeld!   Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl / dutchplaystationgamer   Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!  

Ben jij of is jouw onderneming/product op zoek naar een partner om jou Social Media op te zetten of een boost te geven? Neem dan contact op met Kim Michaelis Media via kimmichaelis@hotmail.com!

Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis Marketing.
Social Media Management, Social Media HOSTING & Micro Marketing.

Speciaal geselecteerd voor jou!
➼➼➼ Fantastic Beasts – The Crimes of Grindelwald Review
➼➼➼ Cobra Kai – De terugkeer van The Karate Kid (Review) ➼➼➼ Peter’s HQ: Filmrollen op basis van huidskleur, kan dit wel? ➼➼➼ Game Night – Movie Review

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

7 reacties

  1. Ik ben helemaal geen serie-kijker maar toevallig toch tegen deze 'aan gelopen' op Netflix en sindsdien aan het kijken. Ik heb nu pas aflevering 2 gezien overigens, die ik op de éen of andere manier een stuk saaier vond dan de eerste. Maar ik ben toch wel nieuwsgierig hoe het verder gaat.

    1. Ik ben benieuwd wat je er van vind als je het afgekeken hebt! Veel kijkplezier!

  2. […] lezen over Netflix toppers?‘You’ houdt je in zijn greep!Guilty Pleasure… Fuller […]

  3. […] Undercover | De eerste Nederlandstalige Netflix Original is een feitNetflix’s YOU houdt je in zijn greep! […]

  4. […] 2019 – Microsoft PersconferentieFSOM Gaming – Aflevering 1 – E3 2019 vooruitblik!Netflix’s YOU houdt je in zijn greep!Fantastic Beasts – The Crimes of Grindelwald […]

  5. […] jaar, op 2 januari om precies te zijn, schreef ik hier dat Netflix’s YOU je in zijn greep houdt. Maar… Joe is terug! Op 2e kerstdag kwam het tweede seizoen op de […]

  6. […] een eerste artikel over You, vertelde we je over de greep waarin Joe je kunt houden. Het meer recent kwam Peter dus […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram