Charlie’s Angels zijn terug

Charlie's Angels movie poster fsom

Ladies and gentleman, this is the moment you’ve all been waiting for. Charlie’s Angels zijn terug! En hoe! Charles Townsend, de mysterieuze man waarvoor de super detectives werken, heeft drie nieuwe angels gevonden.

First of all. De drie nieuwe Angels van Charlie zijn niet de minste, grote namen uit Hollywood if you ask me en dat kan ook niet anders wanneer Elizabeth Banks de film regisseert. Naomi Scott, die je inmiddels ook wel kent van Aladdin of misschien wel van de Power Rangers film. Ook speelde ze een rol in de serie Terra Nova. Persoonlijk vond ik dit een erg leuke serie met een tof verhaal, helaas werd deze show al snel gecancelled omdat de kijkcijfers vrij dramatisch waren. Naomi is de eerste Angel die je in de trailer voorbij gaat zien komen.

Ella Balinska is de tweede angel en die ken je allicht wel van Midsummer Murders. De grootste naam die betrokken is bij de nieuwe Charlie’s Angels film is misschien wel Kirsten Stewart. Ze is onder meer bekend van de Twilight Saga, Snowwhite and the Huntsmen, Still Alice en een persoonlijke favoriet van mijzelf In to the Wild.

Check Charlie’s nieuwe Angels

De trailer is natuurlijk hetgeen jullie naar uit hebben gekeken. De film draait vanaf 09-01-2020 bij Pathé, dus mocht je nog een bioscoop bezoekje willen plannen. Zet Charlie’s Angels dan maar vast in je nieuwe agenda!

Artikel door: Bas – TheDutchBeerDad
Moviegeeksunite @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there!

Dit is ook wat voor jou!

Heerlijke decemberdagen met Disney+
De Messiah keert eindelijk terug!
Kijk de nieuwste films als eerste thuis!
Joker Movie review
Koffierecepten om van te smullen!
Bestel jij je bieren al bij Beerwulf?

FSOM Magazine tv logo. Charlie's Angels zijn terug! En hoe! Een sterrencast waar je u tegen zegt en uiteraard het welbekende verhaal. Dat moet smullen worden!
Wil jij meer weten over FSOM, wil je adverteren of zie jij een samenwerking wel zitten? Aarzel dan niet en neem contact op met Bas de Goede via info@fsom.nl
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. De film heeft inmiddels dramatische eerste reviews opgeleverd in de states, ben benieuwd of we in NL wat positiever zijn over deze reboot! 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram