Black Friday Gaming Madness!

Black Friday is, zoals we eigenlijk allemaal wel weten, een kortings-gekte die is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Als jij en één van je maten Bierista wil worden heeft Bas/TheDutchBeerDad een mooie aanbieding voor je. Als DutchPlayStationGamer kan ik natuurlijk niet achterblijven. Daarom een paar gaming aanbiedingen die we natuurlijk hebben uitgelicht...

Dat de Black Friday Madness is toegeslagen en daarom helpen we je bij FSOM een handje. Daarom van niemand minder dan DutchPlayStationGamer de Game must-buys

Nieuwe games voor weinig geld

Gaming is een dure hobby. Nieuwe games zijn voornamelijk duur. Gelukkig is Black Friday dan daar! Wat dacht je van FIFA 20 of Need for Speed Heat voor €44,98? Of wat dacht je van Borderlands 3 voor maar €34,98?

Borderlands op FSOM in de black friday madness

FSOM toppers voor weinig geld!

Het afgelopen jaar hebben we weer veel games gereviewed en daar zitten echt een aantal mooie titels tussen die je nu kunt scoren voor weinig geld. Als je ze nog niet gespeeld hebt, waar wacht je dan nog op!

Kingdom Hearts 3 scoorde een prachtige 9,5! En dat voor €14,98!

Far Cry: New Dawn scoorde bij mij een solide 8! FfredericC noemde het “een fijn vervolg en zeker de moeite als standalone DLC”. En nu voor €19,98!

Metro Exodus bracht FfredericC prachtige foto’s en oook een zeer toffe game! Ga je die voor €19,98 echt laten liggen?

GreedFall wist mij zeer te verrassen. Ik had hoge verwachtingen, juist door het feit dat er zo weinig over bekend was, maar wat een titel! Nu gewoon te scoren voor €39,98!

Days Gone is misschien niet helemaal het gepolijste werk die we hadden gehoopt maar desondanks was het een erg toffe game die je nu gewoon scoort voor een schamele €29,98!

Code Vein is dan wellicht een beetje Dark Souls in een anime jasje, het speelt echter als een zonnetje. Ik heb me erg vermaakt met deze titel en voor €44,98 kun je eigenlijk alleen maar winnen.

A Plague Tale: Innocence is zo’n titel die je dit jaar niet gemist mag hebben. Een prachitge setting en een meeslepend verhaal maken van deze titel een topper. Voor €24,99 zeker geen misser.

Dat de Black Friday Madness is toegeslagen en daarom helpen we je bij FSOM een handje. Daarom van niemand minder dan DutchPlayStationGamer de Game must-buys!

Zoveel korting, zo weinig tijd!

Naast de games die ik genoemd heb zijn er natuurlijk nog veel meer aanbiedingen op games en hardware die ik hier niet allemaal ga uitlichten. Mijn tip aan jullie is dan ook om gewoon naar verschillende websites en winkels te gaan. Check bijvoorbeeld:

www.gamemania.nl
www.bol.com

De webshop die je op het gebied van gaming eigenlijk altijd in de gaten moet houden is www.budgetgaming.nl. Al is het alleen maar om ook de rest van het jaar je portemonnee een beetje te sparen.

Welke deals gaan jullie halen? Wordt het een van de beschreven games of kies je toch voor een mooi hardware pakket als de PlayStation VR? Let us know!

Dit artikel is geschreven door: Peter van de Velde / DutchPlayStationGamer Ook mijn YouTube video’s check je op FSOM TV!

Dat de Black Friday Madness is toegeslagen en daarom helpen we je bij FSOM een handje. Daarom van niemand minder dan DutchPlayStationGamer de  must-buys op Gaming gebied!
Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op!
Info@fsom.nl

Meer lezen van DutchPlayStationGamer?

Kensington is terug met Time!
Een droom van een fiets
Geen Rammstein tickets? Gelukkig hebben we FEURENGEL
The Outer Worlds – Review
Joker – Movie Review
Code Vein – Review

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] Black Friday Gaming MadnessKensington is terug met Time!Een droom van een fietsGeen Rammstein tickets? Gelukkig hebben we FEURENGELThe Outer Worlds – ReviewJoker – Movie Review […]

  2. […] moet hebbenFree Guy – een krankzinnige comedyStar Wars Jedi: Fallen Order doet het zeer goed!Black Friday Gaming MadnessKensington is terug met Time!Een droom van een […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram