Zo maak en drink je the ONE and ONLY Irish Car Bomb

Zo maak en drink je the ONE and ONLY Irish Car Bomb

15 juni 2020 1 Door Bas de Goede

Cocktail Experience | De Irish Car Bomb is een iconische cocktail, maar tegelijkertijd misschien ook wel een beetje het lelijke eendje in de Cocktail vijver. Desalniettemin is het drinken van een Irish Car Bomb een garantie voor gezelligheid.

Het recept is vrij simper. Je neemt Guinness en schenkt je glas naar wens vol. In dit glas drop je een shotglaasje met daarin 50 / 50 Irish Cream en Whisky. Uiteraard pak je Ierse Whisky om het in stijl af te maken.

In de tweede aflevering van de Cocktail Experience op ons YouTube kanaal is onze eigen Bas aka TheDutchBeerDad aan de slag gegaan met de Irish Car Bomb. Bekijk hieronder de video bij FSOM tv.

Hoppa! Niet moeilijk, maar wel heel erg leuk. Vooral om hem te drinken natuurlijk. Ook hebben wij uit betrouwbare bron vernomen dat die video ook snel te zien is bij FSOM tv op YouTube. Alle afleveringen van de Cocktail Experience bekijken? Klik dan hier en abonneer je direct helemaal GRATIS op ons YouTube kanaal.

Wil je weten wat wij verder doen? Volg ons dan vooral op Social media! Instagram, Facebook, Pinterest zijn naast YouTube de platformen waarop je ons kunt vinden. Je kunt bij FSOM tv bijvoorbeeld ook regelmatig Robbert / Confessions of a Whisky Freak voorbij komen en niemand minder dan Simon aka Bieromaniac!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad

TheDutchBeerDad op FSOM Magazine.  Zo maak en drink je the ONE and ONLY Irish Car Bomb! De Irish Car Bomb was al te zien in de tweede episode van de Cocktail Experience. Probeer jij 'm ook?

Dit is echt wat voor jou!

ABONNEER JE GRATIS OP FSOM TV!
Scoor je bieren nu bij BEERWULF!
Laat nu zelf je Hertog Jan Grand Prestige rijpen!
Zelfgemaakte Tzatziki!
Welkom terug drive-in bioscoop!
Mannen weten niet wat vrouwen allemaal weten!
Scoor de lekkerste luchtjes voor Vaderdag met 60% korting bij Bol.com.
Doe de Bierista bieropleiding cadeau voor Vaderdag!
Heb jij deze Old Fashioned al geproefd?
Wil jij samenwerken met ons? Klik dan op deze link!

Please follow and like us: