Heb jij deze Old Fashioned al geproefd?

Heb jij deze Old Fashioned al geproefd?

4 juni 2020 2 Door Bas de Goede

Old Fashioned | De Old Fashioned is misschien wel één van de meest bekende cocktails die er zijn en zonder twijfel misschien wel één van de stoerste! Het is één van de oudste cocktail recepten die er is en naast stoer, toch ook vrij makkelijk weg te drinken door het zoete karakter van deze cocktail. Als je eenmaal aan Old Fasioned hebt gehad, dan vergeet je het nooit meer!

Er komen tegenwoordig steeds meer nieuwe cocktails op de markt, of beter gezegd, op het menu te staan. Daardoor is de kracht van de klassieker alleen maar toegenomen is onze mening. En er zijn talloze cocktails die ook nog eens heel erg eenvoudig zijn om thuis te maken. Vandaar dat we je bij FSOM in 20 aflevering meenemen in de wereld van de cocktails, we eren de klassiekers, zetten klassiekers in een hip jasje op de bar en bovenal krijg je van ons ook wat trendy cocktails voorgezet.

Welkom bij de ‘Cocktail Experience’!

Old Fashioned

In het dagelijks leven doet hij zijn ding onder de naam Robbert, maar in zijn vrije tijd staat hij beter bekend als the one and only Confession of a Whisky Freak. En dit is zijn Old Fashioned…

Na het zien van de video weten we wat ons te wachten staan, dit is slechts het begin. Op FSOM TV (Ons YouTube kanaal waar je GRATIS op kunt abonneren!) krijg je van ons elke dinsdag en zaterdag om 20.00 een toffe cocktail te zien, die jij thuis ook gewoon kunt maken!

Ben je er nog niet helemaal over uit waar dit artikel over gaat? TheDutchBeerDad praat je –> hier <– even bij.

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

fsom website banner logo entertainment TheDutchBeerDad op FSOM Magazine. Heb jij deze Old Fashioned al geproefd? Confessions of a Whisky Freak heeft een topper voor je in de Cocktail Experience.

De Old Fashioned! Check ons YouTube kanaal en neem een kijkje op https://fsom.nl

Dit is echt wat voor jou!

ABONNEER JE GRATIS OP FSOM TV!
Northern Monk X By the river brewing collabbrew!
Zelfgemaakte Tzatziki!
De dikste Mini Cooper ooit!
Welkom terug drive-in bioscoop!
Mannen weten niet wat vrouwen allemaal weten!

Please follow and like us: