Sokken als Vaderdagcadeau is niet saai meer!

Sokken als Vaderdagcadeau is niet saai meer!

19 juni 2020 0 Door Bas de Goede

Sokken | Vanuit onze tradities geven wij Hollanders elkaar ondergoed en sokken cadeau. Wanneer we de verjaardag van de goedheiligman vieren, naast de kerstboom zitten met een glaasje of als het Vader- of Moederdag is. Ondergoed en sokken zijn dan een veilig optie om cadeau te geven, want we hebben het nou eenmaal nodig. Helaas verliezen zowel de onderbroeken als de sokken terrein t.o.v cadeaukaarten, app-cadeaus en andere digitale snuisterijen! Wij gaan hier een s(t)okje voor steken!

De comeback van de sokken!

Sokken zijn hip en komen sterker terug dan ooit. Bij mijn lokale slijter zag ik zelfs Vaderdag cadeaupakketten staan met sokken erin. Een bekend merk als Sonnema (die rood witte etiketten op de flessen beerenburg) heeft zelf de handen ineens geslagen met een bekend sokkenmerk. Zo koop je nu dus  een flesje beerenburg met een paar superhippe sokken erbij. 

Nu we eindelijk weer op het terras mogen zitten, kunnen we ook weer ‘mensen kijken’. Want dat is stiekem het leukste om te doen wanneer we op het terras zitten! Wanneer je mensen gaat kijken, dan zie je de sokken weer. Want sokken mogen gezien worden! Hippe printjes, korte sokken, lange sokken, Falke herensokken, happy socks, crazy socks en natuurlijk voetsokjes. Volgens mij zijn zelfs sokken in sandalen is weer toegestaan. Of slaan we dan een beetje door? 😉

De Vaderdag tip

Van mij krijgen jullie dus niet één maar drie tips om je Vader een traditioneel cadeau te geven, maar dan wel in een nieuw jasje. Je kunt bij ons op de site en het YouTube kanaal terecht voor Cocktail tips waarmee jij punten scoort bij je Vader! 

Liever een ander cadeau? Pak dan vooral het pakketje met zo’n flesje beerenburg erin. Beerenburg is in de basis hetzelfde als jenever, maar wordt verder op smaak en kleur gebracht door de toevoeging van kruiden. Ideaal om mee te mixen, maar een glaasje laat in de avond naast je vuurtje in de tuin is ook heerlijk.

Mocht je voor nog meer luxe willen gaan, scoor dan de gift box van Falke!

Foto door Brett Sayles via Pexels FSOM Magazine 

Sokken als Vaderdagcadeau is niet saai meer!
Foto: Brett Sayles

Zoals je Vader altijd voor jou heeft gezorgd, kun jij nu een beetje voor hem zorgen. Help hem om zijn sokken-game on point te krijgen en voorkom zo automatisch ook dat hij met zijn verkeerde sokken op zijn sandalen loopt. Of mocht dat nog steeds niet? 

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Wanneer kun je het beste investerein in Bitcoin? Is het uberhaupt een goed idee om te investeren in Bitcoin? Dit zijn een aantal zaken die je moet weten. FSOM Magazine het entertainment platform voor jou!
Please follow and like us: