Olivia Munn is de nieuwe Terminator!

Psylocke Olivia Munn op FSOM MAgazine als de nieuwe terminator

Replay | Stel je eens voor. Een knallende actiefilm waarbij de ene explosie de andere in razend tempo op volgt. In de hoofdrol iemand waarbij men beloofd het DNA van John Wick en The Terminator te kruisen… En dan het er dan ook een Sexy chick van te maken, dat beloofd veel goed. Of bedriegt de schijn ons wederom?

We kennen Olivia Munn nog wel uit de X-Men film X-Men: Apocalypse uit 2016. En iets recenter was ze te zien in The Predator in 2018, vooral die laatste titel was niet bepaald geweldig. Maar het oog wil ook wat natuurlijk.

De nieuwe actieheld

“Het publiek zal getuige zijn van de geboorte van de volgende grote actiester met Olivia Munn in deze film,” zei Ethan Erwin van productiemaatschappij Dark Castle. “En onze regisseur, Jimmy Loweree, is een ongelooflijke jonge filmmaker, wiens visie voor deze film mensen gaat weg te blazen.”

Dat Olivia Munn een prachtige verschijning is, dat is wel duidelijk. De inmiddels 39-jarige actrice begon haar carrière in de journalistiek, maar al snel werden haar andere talenten ontdekt. Je kent haar verder misschien ook wel van Magic Mike 2, Date Night, Iron Man 2, Ocean’s Eight en in 2007 verscheen ze bijvoorbeeld ook in de comedy ‘Big Stan’. Mocht je Ziggo hebben of beschikken over het HBO pakket, dan ken je haar misschien ook wel van de enerverende serie ‘The Newsroom’.

Olivia Munn is de nieuwe Terminator. Lees er alles over bij FSOM Magazine. 

FSOM.nl / TheDutchBeerDad

Ethan Erwin beloofde tevens dat we actiescènes van het niveau; John Wick en The Raid mogen verwachten. Dat is een vrij heftige uitspraak en creëert een hoog verwachtingspatroon. Ik vraag me alleen af waarom er zoveel vergeleken wordt en opgeschept. In het verleden hebben we dit vaker meegemaakt en dat creëerde veelal teleurstellende producties. Mocht je trouwens ‘The Raid’ nog niet gezien hebben. Ik heb hem in de blu-ray collectie zitten en naar mijn mening is dit een van de beste actiefilms van dit millennium. Check hieronder de trailer.

Hoe zit dat met de film?

Nu hebben we al een heel verhaal gehad, maar we weten nog niet waar de film over gaat. De film gaat ‘Replay’ heten en de film volgt het leven van Erin (Olivia Munn). Erin moet haar man redden die diep in de problemen zit. Ze is bewapend met veel wapens, hypermoderne illegale technologie en daarmee gaat ze aan de slag. Klinkt op zich wel cool toch?

De film komt in handen van Jimmy Loweree die al geruime tijd als creatief en talentvol te boek staat. Zijn verleden bestaat niet uit louter toptitels en de de beste is misschien nog wel de film ‘Strings‘ uit 2015. Deze titel scoort een 6,6 op IMDB en zat wel aardig in elkaar.

Hoe het ook zit met de film, het is nog even wachten op de trailer. Maar de belofte dat Olivia Dunn de nieuwe Terminator zou kunnen worden, moet zelfs Arnold een goed gevoel geven… To be continued!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

TheDutchBeerDad op FSOM Magazine.  Olivia Munn is de nieuwe Terminator!

Dit is echt wat voor jou!

ABONNEER JE GRATIS OP FSOM TV!
Scoor je bieren nu bij BEERWULF!
Zelfgemaakte Tzatziki!
Welkom terug drive-in bioscoop!
Mannen weten niet wat vrouwen allemaal weten!
Scoor de lekkerste luchtjes voor Vaderdag met 60% korting bij Bol.com.

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. Meh, ik word persoonlijk niet echt warm van haar als actrice. Maar na de laatste Terminator film kan er wellicht nog weinig fout gaan, ik weet het niet. Doe mij maar Terminator 2: Judgement Day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram