Undercover keert 6 september terug!

Undercover keert 6 september terug!

19 mei 2020 7 Door Peter van de Velde

Bij FSOM zijn we fan van de Nederbelgische serie Undercover. De Jumbo knuffelbeer turned Brabantse drugsbaas Ferry Bouman wist menigeen te grijpen. Nadeel is dat we, ongeduldig, wachten op seizoen 2. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat het tweede seizoen terugkeert op 6 september. En we hebben de eerste teaser!

Geen fan

Over het algemeen kijk ik geen series of films in de Nederlandse taal, uitzonderingen daargelaten. Maar als ik dan hoor dat ik Undercover wel even een kans moet geven, toen heb ik dat gedaan. Ik was onder de indruk, zeker voor de Nederlandse begrippen is dit gewoon een topproductie. Dus 6 september gaan we direct beginnen met kijken. Eerst nog even van de zomer genieten maar september mag wel komen!

Artikel door: PeterDutchPlayStationGamer

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM!
Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine Facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

FSOM magazine FSOM tv banner entertainment PlayStation 5 komt in Oktober. In ieder geval volgens  DutchPlayStationGamer !

https://fsom.nl

Meer voor jou!

Betaal – Zombie serie uit Netflix koker
PlayStation 5 komt in oktober?
F*ck #supportyourlocals
Gezamelijk bordspellen spelen met vrienden? Dat kan!
Final Fantasy VII Remake Review
Hernieuwde liefde voor The Walking Dead

Please follow and like us: