Ferry krijgt eigen film!

Ferry krijgt eigen film!

17 juni 2020 2 Door Peter van de Velde

Undercover | Dat we hier bij FSOM fan zijn van Undercover, de Nederlands/Vlaamse serie op Netflix, zal geen geheim zijn. Een knap staaltje acteerwerk, een top verhaallijn en iets meer budget dan gewoon is bij Nederlandse series en je ziet de kwaliteit stijgen. Maar nu krijgt die gek Ferry nog een eigen film ook!

Ferry

Ja, dat lees je goed, Ferry krijgt een eigen film! Met de lastige naam “Ferry”. Dat kan niet anders dan een succes worden, toch? Frank Lammers is er in ieder geval bij en inhoudelijk hebben ze een sterke tekst te pakken. Check hieronder snel de aankondigingstrailer, dan gaan wij alvast wachten op seizoen 2 van Undercover en uiteraard de film “Ferry”! Houdoe!

Artikel door: PeterDutchPlayStationGamer
Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM!
Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine Facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

Ferry krijgt zijn eigen film! Na de aankondiging van Undercover seizoen 2 op Netflix, is het nu tijd voor een film vervolg. Lees er alles over bij FSOM Magazine.

Meer voor jou!

Maneater Review
Golden Oldies – Stephen King’s Misery
Game of Thrones acteur gaat naar hotel California?
Undercover keert 6 september terug!
Betaal – Zombie serie uit Netflix koker
PlayStation 5 komt in oktober?
Een koele zomer door bol.com!

Please follow and like us: