Game of Thrones acteur gaat naar hotel California?

Game of Thrones acteur gaat naar hotel California?

29 mei 2020 5 Door Peter van de Velde

Nee, gelukkig gaat hij niet echt naar een zelfmoordhotel. Het is niet zo erg als de titel doet vermoeden. Of toch? Nikolaj Coster-Waldau, beter bekend als Prince Charming oftewel Jamie Lannister, in Game of Thrones gaat de hoofdrol vertolken in de spannende thriller Exit Plan!

Hotel California?

Max (Coster-Waldau) onderzoekt claims voor levensverzekeringen. Een bizarre claim brengt hem naar hotel Aurora. Het lijkt echter een soort hotel California, uit het lied van de Eagles, want wanneer je hebt ingecheckt, dan check je niet meer uit.

Deze trailer van deze spannende thriller hebben we alvast bijgevoegd zodat je in de stemming kunt komen. Bij FSOM zijn we zeker enthousiast geworden na het zien van de trailer. Check hem dus snel!

On demand

Vanaf 12 juni is de film te zien on demand te zien in de Verenigde Staten. Wanneer we hem hier kunnen checken is nog onbekend maar we houden je natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen!

Artikel door: PeterDutchPlayStationGamer
#moviegeeksunite

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM!
Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine Facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

FSOM magazine FSOM tv banner entertainment PlayStation 5 komt in Oktober. In ieder geval volgens  DutchPlayStationGamer !

https://fsom.nl

Meer voor jou!

Undercover keert 6 september terug!
Betaal – Zombie serie uit Netflix koker
PlayStation 5 komt in oktober?
F*ck #supportyourlocals
Gezamelijk bordspellen spelen met vrienden? Dat kan!
Final Fantasy VII Remake Review

Please follow and like us: