Betaal – Zombie serie uit Netflix koker

Betaal – Zombie serie uit Netflix koker

15 mei 2020 6 Door Peter van de Velde

De eerste keer dat ik het woord “betaal” zag was toen Bas aka TheDutchBeerDad mij stuurde: ‘Betaal’ nieuwe zombie sjiiit! Ik dacht dat ik iets moest betalen voor “zombie sjiiit”. Niets bleek minder waar want even later werd duidelijk dat het om een nieuwe serie gaat uit de koker van Netflix!

Zombies uit India

Dit keer geen Amerikaanse zombies uit Dawn of the Dead, geen Britse zombies uit Shaun of the Dead maar Indiase zombies uit, nou ja, Betaal! Zoals de premise nu leest op Netflix:

Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.

Niet direct een stuk tekst die je pakt maar na het kijken van de trailer zijn zowel ik als TheDutchBeerDad toch wel om! En we hoeven niet eens lang te wachten!

Deze maand nog kijken!

Het eerste seizoen van deze serie komt namelijk al op Netflix op 24 mei! Dat is zondag over een week al! Een review van onze kant zal snel waarin we jullie laten weten of het gevoel van de trailer ook na de serie is blijven hangen. Stay tuned!

Artikel door: PeterDutchPlayStationGamer

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM!
Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine Facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

FSOM magazine FSOM tv banner entertainment PlayStation 5 komt in Oktober. In ieder geval volgens  DutchPlayStationGamer !

https://fsom.nl

Meer voor jou!

PlayStation 5 komt in oktober?
F*ck #supportyourlocals
Gezamelijk bordspellen spelen met vrienden? Dat kan!
Final Fantasy VII Remake Review
Hernieuwde liefde voor The Walking Dead
F*ck you Corona!

Please follow and like us: