Final Fantasy VII Remake Intergrade fixt de deur der deuren

De deur der deuren | Spelers van Final Fantasy VII Remake zullen zich ongetwijfeld herinneren dat niet alle textures even goed afgewerkt waren in de PlayStation 4 versie van de game. Morgen komt Final Fantasy VII Remake Intergrade uit en laten we zeggen, dat probleem is opgelost.

PlayStation 5

Nu de game morgen uitkomt voor de PlayStation 5 was het even wachten of men de textures die niet goed of helemaal niet werden in geladen in de game van april 2020 nu wel getoond zouden worden. We kunnen met een gerust hart zeggen dat dit het geval zal zijn!

De deur der deuren van Stargazer Heights werd in PS4 niet getoond. Is dit in Intergrade opgelost? Check it out!

Zoals je hierboven ziet ziet de deur der deuren van de Stargazer Heights er prachtig uit. Dit en meer verbeteringen zien we morgen terug in de Remaster van de Remake!

InterMission

Maar naast de geweldige deur die we nu hebben gekregen komt er ook nog een DLC pakket aan natuurlijk! We schreven er hier al over! In deze DLC speel je niet langer als Cloud en consorten maar ga je Midgar verder verkennen met onze favoriete ninja Yuffie! Zij en nieuwe karakters maken hun weg exclusief naar de PlayStation 5 dus wil je dit spelen dan zul je moeten upgraden naar de PlayStation 5 versie van de game. Maar dat waren we toch sowieso al van plan?

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer / @fsomwhiskyguy
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Vikings is a show about Vikings! Deze week is het Vikings week bij FSOM en daarom gaan we op reis met deze zeevarende Noormannen!

Meer DutchPlayStationGamer

De leukste schurk nu te zien op Disney+
Bon Jovi Live vanuit… de bioscoop?
John Mayer – Where The Light Is Live From Los Angeles
De Muziek Vliegt Je Om De Oren
Movieshorts – Mortal Kombat, Godzilla vs Kong en Willy’s Wonderland

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram