Leeuwtje! Komt dat shot!

Leeuwtje! Komt dat shot!

10 juni 2021 0 Door Bas de Goede

Leeuwtje | De Oranje zomer gaat nu toch echt bijna beginnen. Het EK-voetbal waar we een jaar langer op hebben moeten wachten zal natuurlijk één groot feest gaan worden en uiteraard vieren wij dat feestje mee! We kleuren Oranje, brullen als Leeuwen en uiteraard moeten we het succes van Oranje vieren met een shotje!

En hoe kan dat beter dan met het enige echte Oranje shotje dat er is. Met de toepasselijke naam ‘Leeuwtje’ kun jij het succes van Oranje vieren en neem je na ieder doelpunt een shotje met je voetbal-kijkende-vrienden! Niet alleen kun je de Oranje-successen vieren vanaf 11 juni met het EK-voetbal, maar ook later deze zomer tijdens de Olympische Spelen. Of bij successen van Max Verstappen, darter Michael van Gerwen, de Nederlandse hockeyers en schaatsers.

De oranjezomer gaat nu toch echt beginnen! Het EK staat voor de deur en met Leeuwtje op tafel roepen we in koor: Komt dat shot! Vier het succes!

Leeuwtje!

Leeuwtje is gebaseerd op het traditionele oranjebitter. Het heeft de smaak van sinaasappel met mooi vanille randje. Met 14,9% alcohol hebben we een mooi percentage te pakken voor een oranjebitter en uiteraard drink, shot! Je hem met mate(n)! #nix18.

Oranjebitter is een drankje dat een lange nationale historie kent. Het werd al rond 1620 bedacht om de successen van prins Frederik Hendrik van Oranje-Nassau op het slagveld te vieren. Voor de leden van het Koninklijk Huis is het likeurtje al generaties lang de traditionele borrel. De sinaasappel-vanillesmaak van LEEUWTJE is een moderne interpretatie van dat drankje: een ‘oranjebitterzoet’. Bitters worden in het noorden van het land nog vrij veel gedronken en ook met carnaval zijn ze populair. Maar verder is de populariteit wel enorm gedaald de afgelopen jaren. Daarom hebben de makers ervoor gekozen om Leeuwtje iets zachter en toegankelijker te maken.

Hoe haal ik die Leeuwtjes in huis?

Met LEEUWTJE willen we uitdragen dat het oranjegevoel bij ons allemaal in het hart zit,” zegt Maarten Laan van Offff. “Sommigen worden ermee geboren, anderen worden ermee besmet. Het verbroedert en doorbreekt barrières. Daar hoorde alleen nog een feestelijk drankje bij. En wat is nu toepasselijker om oranje succes te vieren dan met een shotje, gebaseerd op een drank met zoveel geschiedenis als oranjebitter?” Wij weten hier bij FSOM wel raad mee en gaan zeker wat leeuwtjes in huis halen. Jij ook?

Leeuwtje drink je uit een gerecycled PET-shotflesje van 25 milliliter, bevat 14,9% alcohol en smaakt naar sinaasappel met een vleugje vanille. Je scoort Leeuwtje in een doos van 8 stuks via leeuwtje.nl voor € 13,99. Wanneer je in één keer vier doosjes besteld ontvang je een unieke ‘Komt dat shot’ sjaal! Vier de oranjezomer dus in stijl mee! Vergeet niet: geniet maar drink met mate!

De oranjezomer gaat nu toch echt beginnen! Het EK staat voor de deur en met Leeuwtje op tafel roepen we in koor: Komt dat shot! Vier het succes!

Lees alles over dit te gekke shotje bij fsom!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd! Let’s share!
Lees in ons magazine ook over de Boomsma 10 jaar vatgerijpte parel!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Please follow and like us: