Mensen zijn de nieuwe aliens in The Colony

In The Colony zijn de mensen aliens

The Colony | Saban Films kwam recent met de eerste trailer van ‘The Colony’ een film die het beste omschreven kan worden als ‘Children of Men’ dat zich afspeelt in ‘Waterworld’ volgens Gizmodo. Het komt er eigenlijk op neer dat wij als mens terug keren naar de planeet aarde in de vorm van een alien! Althans, in The Colony dan…

In de film speelt Blake (Nora Arnezeder) de hoofdrol. Ze is een astronaut die terugkeert naar een verlaten aarde. Hints het alien gedeelte in de titel. Maar is de aarde wel zo verlaten als “we” dachten? Nee, natuurlijk niet! Blake valt van de ene in de andere verrassing waarvan de onaangename wat frequenter zijn dan aangename.

Vergis u niet! ‘The Colony’ gaat niet verder met een nieuw seizoen, maar dit is echt een op zichzelf staande film. Voor deze nieuwe film waren co-schrijver Mariko Minoguchi, regisseur/co-schrijver Tim Fehlbaum en executive producer Roland Emmerich van Independence Day verantwoordelijk. Het vindt plaats nadat de aarde werd verlaten vanwege klimaatgerelateerde rampen, waardoor het grootste deel van de wereld onder water is gekomen.

De kolonisten die naar een andere planeet zijn ontsnapt, zijn niet in staat zich voort te planten, dus een team van astronauten keert terug naar de planeet op zoek naar antwoorden. De enige overlevende is dan natuurlijk Blake (Nora Arnezeder). En ze ontdekt kinderen onder de bewoners van de planeet Aarde! Want er zijn nogal wat overlevenden! Ze komt ook in contact met een eerdere ontdekkingsreiziger die op aarde is geland, Gibson (Iain Glen), denkt dat het nu tijd is om hun mensen naar huis te brengen.

Maar als je dat zou doen, zou dat betekenen dat je de levens verwoest van degenen die zo hard hadden gewerkt om daar te overleven… En dan begint het te knagen bij Blake. Check de geweldige cinematografische trailer maar een!

The Colony ziet er verbluffend uit en het verhaal klinkt veelbelovend! Ik ben er klaar voor om even goed te gaan zitten voor deze film, helaas moeten we nog zeker tot eind augustus wachten. Eerst even vakantie vieren dus!

Neem ook een kijkje achter de schermen bij het maken van ‘Valhalla’. Het vervolg van de hitserie ‘Vikings’.

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

The Colony speelt zich af in een toekomst die hopelijk nooit gerealiseerd gaat worden, want in deze film zijn de mensen aliens! Lees er alles over bij FSOM Magazine. 

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram