De Comeback Van Tony Soprano! En Zijn Legendarische Cast!

de comeback van tony soprano fsom

Tony Soprano | In 2007 werd The Soprano’s afgerond. Deze legendarische serie volgde het leven van mafiabaas Tony Soprano die fenomenaal vertolkt werd door de inmiddels overleden James Gandolfini. De serie was juist zo populair omdat de serie net een beetje anders was. En nu komt er een heuse comeback van Tony Soprano!

Voor talloze liefhebbers van het genre is de HBO serie The Sopranos nog altijd één van de beste series ooit gemaakt. De serie kende zes seizoen met daarin 86 aflevering en daarin kregen wij een kijkje in het leven van de legendarische Tony Soprano. De kracht van deze serie zat vooral in het feit dat we vooral mee mochten kijken in het privéleven van het hoofd van de Dimeo familie. Een familie uit Newark, New Jersey die als criminele operatie veel macht had.

De comeback van Tony Soprano!

James Gandolfini speelde Tony Soprano in de serie. Helaas overleed Tony op 51-jarige leeftijd in 2013. Voor zijn vertolking van de rol als Tony Soprano zal hij voor eeuwig geroemd worden. Het is ook wat ons betreft nog altijd één van de knapste staaltjes acteerwerk dat er ooit op het scherm is gekomen. James Gandolfini won er ook talloze prijzen als waardering voor. Golden Globes, Emmy’s en ga zo maar door.

De enige echte Tony Soprano zal nooit meer terugkeren. Wel kun je bij ons binnenkort een mooi portret lezen over James Gandolfini. Maar treur niet! Wij hebben toch geweldig nieuws!

The Many Saints Of Newark

EInd 202 doken de eerste geruchten al op en nu hebben we dan eindelijk de enige echte trailer! The Many Saints of Newark is de prequel van The Soprano’s en volgt een jongen Anthonio Soprano en hoe hij is geworden wie hij was in de serie. Maar dit is nog niet alles. Wat dacht je van Michael Gandolfini als jonge Tony Soprano!? EPISCH! Kijk de trailer maar eens.

David Chase heeft de productie op zich genomen. Deze producer werd geboren in 1945 en is inmiddels toch wel een ervaren rot in het vak. Dat Michael Gandolfini de rol van zijn vader mag gaan spelen geeft deze productie nog meer charme dan dat het al heeft.

We moeten nog even wachten op The Many Saints of Newark, maar voordat je de prequel gaat kijken is de serie The Soprano’s natuurlijk een dikke aanrader van de FSOM-redactie! Uiteraard houden we op de hoogte over de comeback van Tony Soprano!

Het is eindelijk zover. De comeback van Tony Soprano! Lees bij FSOM alles over Antonio en zijn legendarische cast!

Naast Michael Gandolfini als Tony Soprano en Alessandro Nivola als Dickie Moltisanti spelen er nog veel meer legends een rol in The Many Saints of Newark. Zo worden de jonge versies van Paulie Walnuts en Silvio Dante gespeeld door respectievelijk Billy Magnussen (No Time to Die) en John Magaro (Orange Is the New Black). We zien ook Jon Bernthal (The Punisher) als Johnny Soprano, de vader van Tony. Zijn moeder Livia wordt gespeeld door Vera Farmiga (Godzilla: King of the Monsters) en Corey Stoll (House of Cards) speelt Junior.

Mocht je nou terug verlangen naar de tijd van The Soprano’s. Dan is deze video iets voor jou. Misschien wel de meest legendarische scène van James Gandolfini (Tony Soprano) uit de gehele serie.

Neem ook een kijkje achter de schermen bij het maken van ‘Valhalla’. Het vervolg van de hitserie ‘Vikings’.

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Het is eindelijk zover. De comeback van Tony Soprano! Lees bij FSOM alles over Antonio en zijn legendarische cast! 
Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] kerst worden, zoveel is zeker. Verder komt de nieuwe Venom er natuurlijk aan en bovenal mogen we de Many Saint Of Newark niet overslaan! Naar welke film kijk jij het meeste […]

  2. […] volgde tijdens zijn hoogte en vele dieptepunten. In juli van vorige jaar schreven wij al over de comeback van Tony Soprano. En binnenkort is het echt zover en is Tony Soprano ook in jouw huiskamer te […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram