Thomas Shelby keert eindelijk terug!

Thomas Shelby keert eindelijk terug!

25 augustus 2021 1 Door Bas de Goede

Peaky Blinders | But you are not God.” Zei de kleine jongen tegen Thomas Shelby. Hij reageerde met “No, not yet.” Maar Thomas Shelby komt zeker wel dicht bij, want er hing een lange tijd een enorm mysterie rondom Thomas Shelby, maar dat lijkt nu eindelijk opgelost. Het nieuwe seizoen komt eraan namelijk!

Thomas Shelby waant zich bijna een gelijke van ‘God’. Als leider van de Peaky Blinders Gang/familie opererend vanuit Birmingham aan het begin van de 20e eeuw bouwt hij gestaag aan zijn imperium. Nu maakte Steven Knight in januari 2021 al bekend dat het filmen van het zesde seizoen eindelijk ging beginnen, maar wanneer komt ‘ie er nou eindelijk echt aan!

Keert Thomas Shelby eindelijk terug fsom

Wanneer komt Thomas Shelby terug dan?

In januari 2020 schreven wij al dat Peaky fooking Blinders voorlopig niet terugkeren. Het vijfde seizoen was al afgelopen en waar aanvankelijk de serie maar vijf seizoenen zou krijgen, werd dit door het enorme succes van de serie verandert in zes seizoen. Maar toen kwam het virus dat voor alles en iedereen roet in het eten zou gooien.

Gelukkig is er nu eindelijk meer duidelijk. Het zesde seizoen van Peaky Blinders komt namelijk in februari 2022! Ruim anderhalf jaar later dan oorspronkelijk de planning was, maar dat mag de pret niet drukken ‘What’s done is done!’.

thomas shelby keert eindelijk terug. fsom

We moeten dus nog even geduld hebben, maar zodra de BBC begint met uitzenden zal Netflix spoedig volgen met de aflevering van het laatste seizoen. Naast de bekende gezichten zal de serie ook aangevuld worden met een aantal nieuwe karakters. Degene die het meeste stof deed opwaaien is toch wel Stephen Graham. Deze kleine acteur ken je misschien nog wel als Al Capone in Boardwalk Empire. OF van Band of Borthers, Tinker Tailor Soldier Spy, This Is England, texas Killing Field of het meer recente gevangenisdrama ‘Time’.

Kun je nou niet wachten? Stream dan de eerste vijf seizoen en je ben optimaal voorbereid op seizoen zes, of speel ‘Under New Management’. De epische boardgame waarin jij zelf een echte Thomas Shelby mag zijn! Bestel ‘Under New Management’ hier voor maar €29,99!

Uiteraard houden we je bij FSOM op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Peaky Blinders!

Neem ook een kijkje achter de schermen bij het maken van ‘Valhalla’. Het vervolg van de hitserie ‘Vikings’.

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Yes! Eindelijk is het zover, we weten wanneer Thomas Shelby terug gaat keren. Na lang wachten wordt ons geduld beloond! Peaky Fooking Blinders! Lees er alles over bij FSOM Magazine. 

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us: