Black Friday Madness: Geef of Krijg de Bierista Bieropleiding Cadeau

Gratis de bierista bieropleding volgen kan check het nu op fsom

Het is zover, de decembermaand komt eraan. De knotsgekke periode die wordt afgetrapt door die lieve goede Sint. Een traditie in ons kleine landje vergelijkbaar met het kerstfeest dat het merendeel van de wereld viert. Gelukkig doen we daar ook gewoon aan mee! Maar tussendoor vergeten we haast dat er nog meer tradities geïmporteerd worden, en momenteel wachten we vol spanning op de komst van dé leukste vrijdag van het jaar…

Black Friday

Black Friday is een jaarlijks terugkerend fenomeen dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten. De Vrijdag na de vierde donderdag in november, wanneer Thanksgiving gevierd word, is zwarte Vrijdag. De naam is geheel toepasselijk bedacht omdat het, vanwege de soms gestoorde kortingen, dan zwart ziet van de mensen.

Alle Black Firday madness op FSOM samengevat door TheDutchBeerDad

Nu leven wij in een digitaal tijdperk en kan ook vrijwel alles online. De Bierista bieropleiding is een opleiding die je óók online kunt volgen. En daar wil ik toch even naartoe werken….

Bierista Bieropleiding

Ik heb zelf aan het begin van 2019 ook de Bierista bieropleiding gehaald en mocht een mooi diploma in ontvangst nemen. Dat kan jij nu ook en vanwege Black Friday zit er ook nog een dikke actie aan vast!

Wanneer je de Bierista Bieropleiding besteld, krijg je er namelijk ook gewoon eentje bij! Wat? Ja! Dat is dus 1+1 Gratis! De Bierista Bieropleiding is gewoon een hele leuke bieropleiding, die je lekker vanuit je luie stoel kunt volgen. Je vergaart veel bierkennis op een manier die helemaal past bij de bierdrinker van nu, want dat kan ook gewoon lekker thuis. Zo heb je ook bij BEERWULF.com een enorme stapel geweldige Black Friday deals!

De opleiding wordt inmiddels gewaardeerd met een dikke 9 en inmiddels kent ons land ruim 2000 Bierista gecertificeerde bierliefhebbers! Twee Bierista Bieropleidingen voor de prijs van één. Pak nu je kans, want voordeliger dan dit wordt het echt niet!

Het is zover, de decembermaand komt eraan. De knotsgekke periode die word afgetrapt door die lieve goede Sint. Maar tussendoor vergeten we haast dat er nog meer tradities geïmporteerd worden, en momenteel wachten we vol spanning op de komst van dé leukste vrijdag van het jaar... Black Friday natuurlijk!

Bestel de Bierista Bieropleiding –> HIER! <– tot en met zwarte Vrijdag en krijg de tweede bieropleding dus helemaal gratis! Ideaal om cadeau te doen tijdens de feestdagen!

Ik schreef al eerder hoe ik de combinatie van eenvoud en diepgang in de Bierista bieropleiding kan waarderen, daarnaast krijg je ook nog eens een superdik bierpakket thuis gestuurd van BEERWULF.com die speciaal voor de opleiding is samengesteld. Ga jij ook aan de slag?

Artikel geschreven door: Bas – TheDutchBeerDad
Geen18GeenAlcohol – Beergeeksunite @fsommagazine

Wil je meer zien van mijn bieravonturen? Neem dan snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there!

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

De Vlierbloesem IPA van Brouwerij ’84
Wat proeven we vandaag? In Aflevering 11 een Mermaid Elixer!
Bierproef op bezoek bij TheDutchBeerDad in Friesland!
De tapperij van de Eeuwige jeugd
Lagerbieren van Bierverbond uit Amsterdam
Kennismaken met Arvid Bergström

Het is zover, de decembermaand komt eraan. De knotsgekke periode die word afgetrapt door die lieve goede Sint. Maar tussendoor vergeten we haast dat er nog meer tradities geïmporteerd worden, en momenteel wachten we vol spanning op de komst van dé leukste vrijdag van het jaar... Black Friday natuurlijk!
Wil jij meer weten over FSOM, wil je adverteren of zie jij een samenwerking wel zitten? Aarzel dan niet en neem contact op met Bas de Goede via info@fsom.nl
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] kortingsgekte die is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Als jij en een van je maten Bierista wil worden heeft Bas/TheDutchBeerDad een mooie aanbieding voor je. Als DutchPlayStationGamer kan ik […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram