Let’s fight! Mortal Kombat en Cobra Kai in 2021!

Let’s fight! Mortal Kombat en Cobra Kai in 2021!

21 december 2020 5 Door Peter van de Velde

Let’s Fight | Het moge duidelijk zijn, wij zijn fan van films en series die goede actiescenes bevatten. Of die volledig inspelen op nostalgie. Of, en die is echt de laatste, of die beide combineren. En laat dat nu net iets zijn voor 2021! Een nieuwe Mortal Kombat en een tweede trailer voor Cobra Kai Seizoen 3! FIGHT!

FINISH HIM!

Yes yes, we wisten natuurlijk al een tijdje dat er een nieuwe Mortal Kombat film aan zat te komen en we kunnen vanaf 16 april 2021 gaan genieten van deze film! Alhoewel, een deel van de wereld. Want de film staat gepland voor bioscopen en het is nog even de vraag of die dan hier ook in de bioscoop komt. Tegelijkertijd komt de film ook op HBO Max maar dat hebben we dan weer niet in Nederland! Het is dus nog even spannend of we hem hier al kunnen kijken maar we kunnen gewoon weer los met Lui Kang, Sub Zero, Shang Tsung, Scorpion, Raiden en natuurlijk Sonya Blade! FATALITY!

COBRA KAI!

Jawel, Cobra Kai krijgt een derde seizoen zoals we al eerder berichtten. 8 januari gaat het kontschoppen gewoon verder op Netflix en ze zijn al bezig om te trainen voor seizoen 4! Jeugdsentiment is weer een poosje veilig gesteld. Maar het is het natuurlijk niet waard om hier te melden wat we al gemeld hadden. Daarom tonen we jullie graag DE NIEUWE TRAILER!!!!!!! Nog heel even wachten tot de oude bekenden weer terug komen. Let’s go!

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

GameBreak Episode 7 Playstation Vita met Dutchplaystationgamer op FSOM tv

Gamingnews

Rule The Game: Ouders en Gamende kinderen zitten op één lijn!
GAMEBREAK episode 11 nu online! Wekelijks een NIEUWE episode!

Fix voor Gamebreaking Bug AC Valhalla!
Leef als een Viking in AC: Valhalla!

Please follow and like us: