Deze Brute Titels Voegt Amazon Prime Toe!

Brutel titles bij Amazon Prime check je natuurlijk bij FSOM

Brute titels | Streamingdienst Amazon Prime kwam met veel bombarie aan in Nederland en heeft inmiddels een steeds steviger plekje gevonden in het streaminglandschap. Nu aan ze ook steeds meer aan de slag gaan met nieuwe content is het steeds interessanter aan het worden om een abonnement af te sluiten bij de streamingdienst van Amazon, check maar eens wel brute titels ze gaan toevoegen!

Allereerst wil ik je vertellen dat mijn enthousiasme over Amazon Prime enorm is, ik heb prime video vanaf het eerste uur en ik ben echt enorm tevreden.

Pluspunten: Aanbod, Nieuw Aanbod, (lage) Prijs, omschrijving content + Trailers e.d. Minpunten: De app oogt nog wat onoverzichtelijk en is net te traag.

Dit zijn de brute nieuwe titels!

Voor mij is een absolute topper en tevens klassieker uit 1984, de fantastische film ‘Once upon a time in America’ met onder andere Robert De Niro en James Woods. Maximillian Bercouicz en David Aaronson vormen in New York aan het begin van de twintigste eeuw al op jonge leeftijd een bende. Jaren later zijn ze ervaren gangsters en hebben ze ten tijde van de drooglegging veel macht in handen. 35 jaar na een overval die noodlottig afliep ontvangt David een brief, een mysterieuze brief, die het verleden weer omhoog haalt.

FSOM Rating: 8,5/10. Deze film staat hoog op mijn lijstje met favoriete klassieker, zo scoorde ik ook de special edition box bij onze grote vrienden van Bol.com. De FSOM Rating van deze brute film lijkt wat hoog, maar ook op IMDB scoort deze film een 8,4! Een absolute aanrader voor iedereen dus!

The Revenant

The Revenant mag niet ontbreken in het rijtje brute titels! Deze film met Leonardo Di Caprio is gewoon superbruut. Beeld je eens in dat je door Tom Hardy (Fitzgerald) voor dood wordt achtergelaten omdat hij toch niet helemaal te vertrouwen was. En je moet je niet alleen door de winterse wildernis heen worstelen, maar je komt ook nog eens midden in de vete tussen strijdende lokale stammen. Ga maar na…

Waar je bij Pathé Thuis nog altijd €2,99 moet betalen om deze film te zien, kan dit bij Amazon Prime gewoon helemaal gratis wanneer je een abonnement hebt. Nu ga ik Pathé Thuis hier natuurlijk niet afbranden, want daar heb je het grote voordeel dat je alleen betaald per film die je wilt zien!

FSOM Rating: 8/10.

A Beautiful Mind

In deze titel uit 2001, die we inmiddels ook wel een klassieker mogen noemen, schitteren onder andere Russel Crowe en Ed Harris. De film draait om John Forbes Nash Jr. Hij is een wiskundig genie en een veelbelovende carrière staat hem te wachten, helaas word hij opgevreten door schizofrenie en paranoia. Zijn wederhelft houdt het kwetsbare gezin draaiende en is ook de solide houvast van John. Prachtig verfilmt en bij vlagen een tranentrekker!

FSOM Rating: 7,8/10. Wanneer ik zeg dat dit een tranentrekker is dan meen ik dat ook echt. De rollen worden fantastisch weggezet door de acteurs en je lijkt door Russel Crowe haast meegezogen te worden in het verdriet wat Forbes van binnen uit toch ook zeker voelt.

Nog meer Brute titels?

Met deze drie toppers zijn we nog niet klaar. Zo zijn er nog meer toptitels beschikbaar op prime video, onder andere: Heat, Gravity, Birdman, JFK, Ex Machina, Man on Fire, Mission Improssible Rogue Nation, Little Manhattan en nog vele andere.

Naast nieuwe film kun je natuurlijk ook terecht bij prime video voor een flinke lading Zombie geweld. Zo check je seizoen 1 t/m 5 van ‘Fear The Walking Dead’ nu volledige bij Prime. Deze serie speelt zich in hetzelfde universum af als zijn bekendere broer ‘The Walking Dead’. Wat deze serie extra leuk maakt is het overlappen van karakters in de serie, zo krijg je onder andere te zien wat Morgan uitspookt ten tijde van zijn afwezigheid in ‘The Walking Dead’.

Vergeet je ook ‘The Grand Tour’ niet! 😉

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Pssst! Ook alles over Mortal Kombat en Cobra Kai lees jij natuurlijk bij FSOM Magazine!

brute titels op de watchlist van thedutchbeerdad op fsom
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] Deze brute titels voegt Amazon Prime toe!Mortal Kombat en Cobra Kai in 2021!De ontmaskering van Undercover!Het laatste nieuws over A Teacher! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram