Cobra Kai seizoen 3 en meer???

Cobra Kai is een serie die mij als fan van de Karate Kid wel weet te bekoren. Met het tweede seizoen werd het her en der wellicht wat soft maar toch ging de beuk er, zeker in de finale, flink in. Nu de serie ook te vinden is op Netflix heb ik de serie nogmaals van start tot finish gekeken en zowel ik als de vrouw des huizes hebben ons (wederom) goed vermaakt.

Seizoen 3 in 2021

Dat seizoen 3 komt was ook al een tijdje bekend en we weten ook dat die in 2021 gaat komen. En niet eind 2021, nee, 8 januari 2021! Dat is natuurlijk goed nieuws!

SPOILER ALERT! NIET VERDER LEZEN ALS JE NIET ALLES GEZIEN HEBT!

Want wie wil er nu niet weten hoe het is afgelopen met Miguel na zijn val van grote hoogte en zijn klap op de traprailing! Ik in ieder geval wel! Ook ben ik benieuwd hoe Cobra Kai nu een invulling gaat krijgen nu John Kreese de macht weer over heeft genomen en Johnny Lawrence wellicht hulp moet zoeken bij zijn rivaal Daniel Larusso! Allemaal verhaallijnen waar ik niet op kan wachten om uitgespeeld gezien te worden op het kleine scherm.

Maar er is meer!

Toch zijn er ook nog zaken die ik niet wist en nu wel weet. De producers van de serie zijn namelijk in training! Nee, ze gaan niet zelf karate leren, nee ze zijn druk bezig met het trainen van SEIZOEN 4! Bring on the jeugdsentiment en The Way of the Fist. Ik ben klaar voor meer Cobra Kai in 2021 en verder. Jullie ook?

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

GameCast van FSOM is nu ook te vinden op Spotify!

Bon Jovi 2020 eindelijk uit!
Is Pennywise nog niet klaar? It Chapter III
GameBreak – Aflevering 1 Ubisoft Forward
DISTURBED komt weer met Epische cover!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] Cobra Kai krijgt een derde seizoen zoals we al eerder berichtten. 8 januari gaat het kontschoppen gewoon verder op Netflix en ze zijn al bezig om te trainen voor […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram