Putting on my dancing shoes

Vandaag een blog die je wellicht niet verwacht van een gamer maar waar ik toch een keer aandacht aan wilde besteden. Ik heb het dan over mijn andere hobby: Dansen! Van Cha Cha tot Engelse Wals, van Tango tot Salsa, niets is te gek. Al had ik dat tijden geleden niet verwacht om uberhaupt aan te beginnen laat staan leuk te vinden. Let’s boogey!

20190924_201514.jpg wordt weergegeven

De weg naar de dansvloer

Je herkent het misschien wel, je bent op een feestje en de dansvloer staat vol. De enige ‘moves’ die je hebt is je gewicht verplaatsen van je linkervoet naar je rechtervoet en je armen op de beat mee laten bewegen. Dat was ongeveer mijn kennisniveau van dansen. Ohw, springen natuurlijk ook (Liquido – Narcotic anyone?) maar veel verder dan dat kwam het niet. Ik moet ook eerlijk bekennen dat het mijn interesse nooit zozeer had. Natuurlijk, een quick step zou wel eens leuk zijn om de basis van te kennen maar verder stond het niet hoog op mijn lijstje. Toch ben ik op die dansvloer beland en sta ik er ondertussen minimaal 2x per week!

De eerste stappen

De grootste reden dat ik nu op de dansvloer te vinden is mijn vriendin. Zij had in het verleden gedanst en vond het erg leuk. Wie ben ik om het dan niet te gaan proberen. Ik moet bekennen dat ik tijdens de eerste passen van de Quick Step dacht, dit leer ik nooit. Ondertussen ben ik 2 cursussen verder en zitten er al flink wat passen in! Ook in snelheid lukt het ondertussen goed om mee te komen!

Just go for it!

Tegen een ieder die twijfelt of ze het wel leuk gaan vinden zou ik willen zeggen, just go for it! Wat heb je te verliezen? Ik moet zeggen dat ik het toch wel leuk vond om op een bruiloft een stukje Engelse Wals te kunnen dansen. Al is Disco Fox ook zeker een aanrader gezien je dat op zo’n beetje alle muziekstijlen kunt dansen. En nu de dansvloer op! Als ik na een beginnerscursus al zulke cijfers kan halen, dan kunnen jullie het ook! Now let’s boogey!

Dit artikel is geschreven door: Peter van de Velde / DutchPlayStationGamer Ook mijn YouTube video’s check je op FSOM TV!

FSOM Gaming Aflevering 2 |Remasters, Remakes and original RPG's Dutchplaystationgamer
Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op!
Info@fsom.nl

Meer lezen van DutchPlayStationGamer?

Child’s Play 2019 – Een Nieuwe Killder Doll
Pet Semetary 2019 – Een aanfluiting van een film
GreedFall – Sleeperhit of pile of shit?
Rambo Last Blood – Nog 1 keer knallen!
FSOM Gaming aflevering 2 – Remasters, Remakes and Original RPG’s

Please follow and like us:

Aanbevolen artikelen

6 Reacties

  1. […] Putting On My Dancing ShoesChild’s Play 2019 – Een Nieuwe Killder DollPet Semetary 2019 – Een aanfluiting van een filmGreedFall – Sleeperhit of pile of shit?FSOM Gaming aflevering 2 – Remasters, Remakes and Original RPG’s […]

  2. […] gaming – 5 game tips van de DutchPlayStationGamerPutting On My Dancing ShoesChild’s Play 2019 – Een Nieuwe Killder DollPet Semetary 2019 – Een aanfluiting van […]

  3. […] Vein – ReviewHalloween gaming – 5 game tips van de DutchPlayStationGamerPutting On My Dancing ShoesChild’s Play 2019 – Een Nieuwe Killder DollGreedFall – Sleeperhit of pile of shit?FSOM […]

  4. […] ReviewCode Vein – ReviewHalloween gaming – 5 game tips van de DutchPlayStationGamerPutting On My Dancing ShoesChild’s Play 2019 – Een Nieuwe Killder DollGreedFall – Sleeperhit of pile of […]

  5. […] ReviewCode Vein – ReviewHalloween gaming – 5 game tips van de DutchPlayStationGamerPutting On My Dancing ShoesChild’s Play 2019 – Een Nieuwe Killder […]

  6. […] Geen Rammstein tickets? Gelukkig hebben we FEURENGELThe Outer Worlds – ReviewJoker – Movie ReviewCode Vein – ReviewHalloween gaming – 5 game tips van de DutchPlayStationGamerPutting On My Dancing Shoes […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram