Frozen 2 komt er eindelijk aan! Bekijk nu de final extended trailer van het nieuwe Frozen avontuur! Fun met Olaf op YouTube

‘Ladies and Gentleman, boys and girls. This is the moment you’ve all been waiting for… Let’s get ready for Frozen twooooooo!’ Deze deels iconische woorden die ik heb geleend om de final trailer, en tevens extended trailer aan jullie voor de stellen, zijn denk ik spot on. Waarom? Frozen 2 komt er eindelijk aan!

Frozen 2 komt er eindelijk aan! Misschien past dit artikel wel het beste in de categorie ‘blogvaneenvader’, want ik wil jullie even snel meenemen op mijn Frozen avontuur!

Het eerste deel van Frozen gaat over Prinses Elsa, die op ongelukkige wijze word geconfronteerd met de duistere kant van haar toverkracht. Nadat ze het jarenlang verborgen wist te houden voor de buitenwereld, gaat het toch mis tijdens haar inauguratie (kroning) en vlucht ze naar de Noorderberg.

Frozen 2 komt er eindelijk aan! Bekijk nu de final extended trailer van het nieuwe Frozen avontuur!

Dan beginnen de avonturen pas echt en mogen we kennismaken met Olaf de meest hilarische sneeuwpop ever. Kristof(fel) en nog vele andere, inclusief de immer populaire Prinses Anna. Die uiteraard achter haar zus aan gaat en zoals elk sprookje, is het eind goed al goed. Toch?

Het eerste deel van Frozen heb ik 2,1 miljoen keer gezien. Mijn oudste dochter wilde namelijk helemaal niets anders kijken dan, jawel. Frozen! Je zou zeggen dat je dit als ouder een beetje zat word. Integendeel! (Alhoewel, soms…) En nu is daar eindelijke deel twee! Eindelijk! Eindelijk!

Frozen 2 Final & Extended trailer

En natuurlijk ook de NL gesproken trailer!

In maart van dit jaar heb ik een artikel gemaakt over de recente komst van Disney+ naar ons land. Nu het eindelijk zover is, zie ik dit als een geschenk uit de hemel. In de tijd van YouTube filmpjes en maffe tekenfilms op lineaire tv, want zeg nou zelf; vroeger waren de tekenfilms veel leuker! Kan ik mijn kinderen nog beter dan voorheen kennis laten maken met Disney klassieker als, Bambi, Sneeuwwitje en Assepoester.

Frozen is wat mij betreft een moderne klassieker, waarvan ik weet dat mijn kids er dol op zijn. Gezien de trailer van het tweede deel van Frozen, denk ik dat we een spektakelstuk mogen verwachten… To be continued!

Artikel door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad
Vergeet niet om je te abonneren op ons FSOM YouTube kanaal, dat is namelijk ook nog eens helemaal GRATIS!

Frozen 2 komt er eindelijk aan! Bekijk nu de final extended trailer van het nieuwe Frozen avontuur!

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl

Wil je weten wat wij verder doen?
Op Instagram, Facebook en Pinterest kun je ons vinden als @fsommagazine. FSOM tv op YouTube natuurlijk en bovenal kun je alles vinden op onze website FSOM.nl!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] PET SEMETARY (2019) MOVIEREVIEWEL CAMINO, HET ECHTE EINDE OF GEWOON EEN VERVOLG?FROZEN 2 KOMT ER EINDELIJK AAN! […]

  2. […] SEMETARY (2019) MOVIEREVIEWEL CAMINO, HET ECHTE EINDE OF GEWOON EEN VERVOLG?FROZEN 2 KOMT ER EINDELIJK AAN!CHILD’S PLAY […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram