Slecht Fallout 76 nieuws The Wastelanders uitgesteld

Slecht Fallout 76 nieuws The Wastelanders uitgesteld

26 maart 2020 0 Door Peter van de Velde

Toen Fallout 76 uitkwam heb ik alle negativiteit naast me neergelegd. Want een Fallout game, nu volledig online, is toch gewoon de moeite waard? Wat kwam ik thuis van een koude kermis. De game zat boordevol bugs en de quests, waarvan we wisten dat ze niet van personen kwamen, waren ook gewoon niet de moeite. Door het ontbreken van mensen voelde het meer als een “go fetch” simulator. Je kwam andere spelers tegen of de nodige vijanden maar de X-factor, wat Fallout Fallout maakt, dat ontbrak.

The Wastelanders

Met de uitbreiding The Wastelanders, die oorspronkelijk eind 2019 zou uitkomen, zou Bethesda de grootste wens van de spelers in vervulling laten gaan. Men ging NPC’s toevoegen! Voor mij ook reden om de game, die ik nog steeds niet van de hand heb gedaan, toch maar eens af te stoffen. Helaas werd de gratis uitbreiding uitgesteld en moesten we wachten tot 7 april. Althans, tot vandaag. Dat het Corona virus veel zaken in de war schopt moge duidelijk zijn, zo ook voor gamedevelopers.

Een weekje langer wachten

Bethesda liet vandaag weten dat men door de Coronauitbraak nog een weekje langer nodig zal hebben om de laatste testfase af te ronden. De DLC zal daarom nu uitkomen op 14 april. Of dit de ideale releaseperiode is gezien de zojuist uitgebrachte Animal Crossing, de volgende week vrijdag te verschijnen Resident Evil 3 of de week later te verschijnen Final Fantasy VII Remake gaan we meemaken. Voor fans van Fallout 76 is het nog even een weekje geduld hebben. Maar ach, wat is nu een weekje?

Artikel door: PeterDutchPlayStationGamer
#gamersunite @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM!
Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine Facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

FSOM magazine FSOM tv banner entertainment. Online magazien. Toss a Coin to your Witcher! Grote game aanbieding op Steam!

Meer voor jou!

Toss a Coin to your Witcher! Grote game aanbieding op Steam!
Resident Evil 3 Remake Demo – DutchPlayStationGamer’s impressie
Corona Lockdown – 5 games om verveling tegen te gaan
Resident Evil VII vs Resident Evil 2 Remake
Netflix gaat opperdemoon Diablo uitdagen!?
Bon Jovi komt met nieuwe muziek!
Pinkpop 2020 Update!

Please follow and like us: