Bier & Big in Eindhoven! Ben jij erbij?

Bier & Big in Eindhoven! Ben jij erbij?

25 november 2019 0 Door Bas de Goede

Midden in de kou, op zaterdag 7 december, vindt in de lichtjesstad van Nederland het speciaalbierfestival Bier & Big plaats. Op dit gave evenement in Eindhoven, opgezet door de Bierbrigadier en het Ketelhuis, komen de vetste brouwerijen en kun je heerlijk eten. Er zijn kampvuurtjes aanwezig om je handen aan op te warmen wanneer ze een heerlijk koud biertje vasthouden. Ben jij erbij?

Big & Big? Wie? Wat? Waar?

Het festival vindt plaats op zaterdag 7 december van 13.00 tot 22.00 uur. Je hoeft dus niet midden in de nacht naar huis te gaan, dat is al een pluspunt! Je kunt er natuurlijk ook een lekker weekendje van maken als je wilt. Het festival vindt plaats bij het Ketelhuis in Eindhoven, maar trek wel een dikke jas aan, want het is buiten!

Het lijstje met brouwerijen dit op dit moment bevestigd zijn is niet mis!
* 4 Islands / NL
* Barreled Souls / USA / PRIMEUR
* Bereta / RO / PRIMEUR
* Borg Brugghus / ISL
* Brasserie Blaugies / BE
* Collective Arts / CAN
* Dochter van de Korenaar / BE
* Flying Couch / DK
* Frontaal / BREDA
* Gamma / DK
* Mast Landing / USA / PRIMEUR
* Mederij Marcus / Helmond
* Van Moll / Eindhoven
* Jungle Brewery / BY / PRIMEUR
* Beerbliotek / SWE
* Bebaarde Brouwer / Roffa
* Eleven / Utrecht
* Fierce Beer / SCH
* Vocation / UK

Dat de lijst voor de Bier & Big editie van dit jaar zeer gevarieerd is, kun je hier wel zien. Volg het evenement op Facebook als je niets wilt missen. Naast de brouwerijen, de kampvuren en het lekkere eten van de grill, vind om 16.00 uur ook een veiling plaats van Beergeeks Beat ALS! Daarover volgt later nog wat meer info op FSOM.

Bier & Big, ben jij erbij? Wij wel! 7 december is het weer zover, dan gaat Eindhoven extra opgewarmt worden in de decembermaand met het Bier & Big Festival! Het artikel op FSOM door niemand minder dan BooksBeersandBeyond.

Nog Meer Geweldig Nieuws

Dan nog de klapper op de vuurpijl! (Een hele vette, grote vuurpijl vinden wij bij FSOM) Geweldig nieuws, want niemand minder dan Peter (@beerystagram), Simon (@bieromaniac) en ikzelf (Merel, @booksbeersandbeyond) zullen bij het evenement aanwezig zijn!

Mochten jullie er écht niet bij kunnen zijn en toch een glimp willen opvangen, ik ga ook livestreamen vanaf Bier & Big in Eindhoven! Wanneer je wél gaat, kom dan vooral op ons af en maak een praatje, super gezellig!

Tickets scoren voor Bier & Big doe je –> hier! <– Tot 7 december!

Dit artikel is geschreven door: Merel Kuitert – BooksBeersandBeyond
Op Instagram deel ik alles over mijn passie lezen, biertjes en natuurlijk Boardgames! Ook schrijf ik recensies voor Hebban, het boekenplatform van Nederland.

Meer BooksBeersandBeyond?

Vijf tips om een killer recensie te schrijven!
De gezelligste gezelsschapsspellen!
Even voorstellen: Merel aka BooksBeersandBeyond
Bestel nu je bieren in de BLACK FRIDAY sale bij BEERWULF.com!

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS!

Bier & Big, ben jij erbij? Wij wel! 7 december is het weer zover, dan gaat Eindhoven extra opgewarmt worden in de decembermaand met het Bier & Big Festival! Het artikel op FSOM door niemand minder dan BooksBeersandBeyond.

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl
Please follow and like us: