Ruby Rose speelt Batwoman

Ruby Rose speelt Batwoman

16 mei 2019 0 Door DutchPlayStationGamer

In de bioscoop werkt het Marvel principe beter dan de DC formule. In de wereld van TV werkt dit net even anders. Natuurlijk hebben we de Marvel series van Netflix maar wat men met de Arrowverse heeft neergezet op The CW is zeker indrukwekkend. Wat nu natuurlijk helemaal indrukwekkend is is dat de beeldschone Ruby Rose haar gevangenisoutfit inruilt voor een outfit die we kennen van de Dark Knight.

Ruby gaat namelijk de rol aannemen van Batwoman! Maar nu hoor ik je bijna denken, waar moeten we haar ook alweer van kennen? De grootste doorbraak die ze had was in 2015-2016 met haar rol als Stella Carlin in de hitserie Orange is the New Black. Daarna lijkt het wel alsof ze in een achtbaan is gestapt die maar niet wil stoppen.

Klein en groot scherm

Niet de kleinste rollen krijgt ze op haar naar. Ze speelde in films als Resident Evil: The Final Chapter, xXx: Return of Xander Cage, John Wick: Chapter 2, Pitch Perfect 3 en The Meg.

Gezien die films uit zijn gekomen in 2016, 2017 en 2018 mogen we wel concluderen dat ze niet echt stil heeft gezeten. Na al die werk mag ze dus nu de rol op zich nemen van de masked crusader Batwoman.

Verstandige keuze? Let us know in the comments!

https://www.youtube.com/watch?v=vrIiPcv4_iY

Dit artikel is geschreven door: Peter van de Velde / DutchPlayStationGamer


Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl

Speciaal voor jouw geselecteerd!

Undercover | De eerste Nederlandstalige Netflix Original is een feit
Netflix’s YOU houdt je in zijn greep!

Please follow and like us: