Child’s Play – what is up!?

Child’s Play – what is up!?

17 juni 2019 8 Door DutchPlayStationGamer

Jawel, aanstaande vrijdag kunnen we weer gaan genieten van een nieuwe Child’s Play! Wie is er niet groot geworden met Chucky, de killer doll die heel wat kinderen nachtmerries bezorgde en ouders vooral heeft doen lachen. Maar wat is er nu allemaal aan de hand met de nieuwe film? Reboot? Sequel? Beide? Even op een rijtje voor het geval je het spoort bijster bent.

In den beginne

Heel lang geleden, helemaal in 1988, kwam er een film op de markt met de naam Child’s Play. Wanneer Charles Lee Ray, beter bekend als Chucky, bij een schietincident dodelijk gewond raakt breekt hij in bij een speelgoedwinkel. Voodoo is echter Chuck’s redding! Hij brengt zijn ziel over in een Good Guy pop die, hoe kan het ook anders, in de handen komt van de zesjarige Andy Barclay.

Wanneer er moorden gepleegd worden en Andy als enige aanwezig was en de schuld geeft aan zijn pop dan weet je het wel, dat wordt een tijdje jezelf knuffelen. Maar Chucky zou Chucky niet zijn als hij niet probeert om nog een aantal mensen om te leggen waaronder de agent die hem als mens neerschoot. Niet heel handig want laat die agent nu net degene zijn die Chucky in zijn hart schiet en een einde maakt aan de moordlustige pop. Hier nog even de originele trailer.

Chucky de tv serie

Na Child’s Play, Child’s Play 2, Child’s Play 3, Bride of Chucky, Seed of Chucky, Curse of Chucky en Cult of Chucky zou je denken dat ze ondertussen wel klaar zijn met een pop die dood gaat maar toch telkens weer tot leven komt.

Hier denkt toch niet iedereen zo over want na 8 films leek het men wel een goed idee om de Chucky naar het kleine scherm te brengen. Een direct vervolg op de films en Chucky gewoon weer vertolkt door Brad Dourif. De serie moet ergens in 2020 uitkomen maar meer informatie is er tot dusver niet voor handen. Niet buiten het feit dat er ook een nieuwe film komt.

Reboot

De nieuwe film is echter geen voortzetting van het bekende verhaal maar een daadwerkelijke reboot. De Voodoo pop (Good Guy) wordt ingeruild voor een moorlustige robot pop (Buddi) en de stem acteur in de reboot is niemand minder dan Mark Hamill. Mark Hamill kennen we natuurlijk allemaal als Luke Skywalker in Star Wars en als de iconische Joker uit de Batman tekenfilm serie. Aanstaande vrijdag, 21-06-2019, verschijnt deze nieuwe vertaling van een cult klassieker in de bioscoop en wij bij FSOM kunnen niet wachten. Check tot die tijd alvast de trailer hieronder.

Dit artikel is geschreven door: Peter van de Velde / DutchPlayStationGamer Ook mijn YouTube video’s check je op FSOM TV!

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op!
Info@fsom.nl

Meer lezen van DutchPlayStationGamer?

E3 2019 – Square Enix Persconferentie
E3 2019 – Ubisoft Persconferentie
E3 2019 – Bethesda Persconferentie
E3 2019 – Microsoft Persconferentie
FSOM Gaming – Aflevering 1 – E3 2019 vooruitblik!
Netflix’s YOU houdt je in zijn greep!
Fantastic Beasts – The Crimes of Grindelwald Review

Please follow and like us: