Undercover | De eerste Nederlandstalige Netflix original is een feit!

Eindelijk is het zover! De streamingsdienst Netflix komt met de eerste Nederlandstalige Netflix original, Undercover is de naam… En het is nog gebaseerd op waargebeurde feiten ook!

Het verhaal van Undercover gaat over de ‘s werelds grootste XTC baas, Ferry Bouwman is neergezet door Frank Lammers. Frank kennen we inmiddels erg goed van de Jumbo reclames of vanuit zijn eerdere rol in Michiel de Ruyter. Naar mijn mening komt hij nu pas echt goed tot zijn recht…

Undercover

Check hier de trailer van Undercover!

Naast een geweldige Ferry die neergezet word door Frank Lammers is er ook een hoofdrol voor zijn vrouw, gespeeld door Elise Schaap. Je kent haar ongetwijfeld van Klokhuis en anders misschien wel van Koefnoen of de Tv kantine. Verder zie je ook Tom Waes en Anna Drijver in deze geweldige misdaadserie van eigen bodem.

De opzet van de serie is de infiltratie van twee undercover agenten die op dezelfde camping komen als Ferry Bouwman, niet geheel ontoevallig proberen ze hem te stoppen door zijn vrouw te benaderen. Cliché? Allicht! Maar misschien hoort het wel gewoon zo en werkt het verhaal op zijn best.

De streamingsdienst Netflix komt met de eerste Nederlands talige Netflix original. Undercover is de naam
Bron: Netflix

Het verhaal speelt zich af in Noord Brabant en bij onze zuiderburen. Deze regio staat er om bekend dat het een rol speelt in de (internationale) handel in bepaalde verboden middelen en als je het mij vraagt, zijn zowel de regio als de acteurs prima gecast!

De eerste Nederlandse
Netflix original!

Ik ga de serie zo snel mogelijk afkijken en ik adviseer jou om dit ook zo snel mogelijk te doen! Heb je nog geen Netflix? Klik dan op het woordje Netflix in de volgende zin. Want dan kun je Netflix even 30 dagen gratis uitproberen! Je krijgt nog een tip van mij… Zet de ondertiteling wel aan, want de dialecten zijn soms erg lastig te volgen! Have fun!

Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede / TheDutchBeerDad

Meer lezen over Netflix toppers?
‘You’ houdt je in zijn greep!
Guilty Pleasure… Fuller House!

3 thoughts on “Undercover | De eerste Nederlandstalige Netflix original is een feit!

  1. Dat ben ik met je eens. Als ik aan Penoza denk, heb ik vermoedelijk de enige andere goede NL serie in gedachte. Even de Jumbo in de hoek zetten en genieten van Undercover, eindelijk weer iets moois uit NL :p

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram