Godfather regisseur Coppola vereeuwigd op Walk of Fame

coppola vereeuwigd op de walk of fame fsom magazine

Coppola | Francis Ford Coppola is op maandag 21 maart 2022 geëerd met een eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. De tegel van de Amerikaanse regisseur, die we natuurlijk kennen van de klassieker The Godfather, werd onthuld tijden een indrukwekkende ceremonie. Ook actrices Talia Shire en Elle Fanning waren van de partij!

Tijdens de uitreiking van deze tegel op de prestigieuze boulevard, hielden Elle Fanning (The Beguiled, Maleficent) en Talia Shire (Rocky, The Godfather) een toespraak voor de inmiddels 82-jarige Coppola.

The Godfather

Dat Coppola de 2175e ster op de boulevard in ontvangst mag nemen in het jaar dat The Godfather zijn 50e verjaardag viert, is natuurlijk extra leuk. Bij ons op de redactie vinden wij dat nog altijd één van de beste films aller tijden. De film gaat over een Italiaans-Amerikaanse misdaadfamilie die verwikkeld raakt in een maffiaoorlog. De zoon van Don Vito Corleone, Michael Corleone, treedt daardoor ongewild in de voetsporen van z’n vader.

De filmmaker Coppola is ook bekend van films als American GraffitiBram Stoker’s Dracula, Apocalypse Now en The Outsiders. Uiteraard is The Godfather ook te vinden in de top 100 films die op jouw bucketlist horen!

the godfather fsom

Het programma van de 94e Oscar- ceremonie

Rode loper: 00.30 uur – 02.00 uur
Live-show: 02.00 uur – ongeveer 05.00 uur

Samenvatting Oscars 2022: Hoogtepunten uit de live-show: Maandag 28 maart om 20.30 uur op FilmBox en Ziggo zendt FilmBox uit op kanaal 13

Een nominatie voor de Oscar-ceremonie volgend jaar zal er nog niet in zitten, maar je leest bij ons natuurlijk ook alles over het avontuur dat Neegan en Maggie aangaan in The Walking Dead spinoff ‘Isle of Death’.

Artikel door: Bas de Goede / thedutchbeerdad  

Wij zoeken bloggers! Vind jij het leuk om te schrijven over jouw passie en heb je talent? Stuur dan een mailtje naar info@vanerpdranken met als onderwerp: Bloggers gezocht! Je leest meer over het ontstaan van FSOM Magazine op de ‘over ons‘ pagina.

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram