House Of Bird Kwintelooijen, het eerste proeflokaal brouwerij in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

house of bird kwintelooijen bij fsom magazine

Kwintelooijen | House of Bird Kwintelooijen open zaterdag 2 december officieel haar deuren, genesteld in het prachtige Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug tussen Rhenen en Veenendaal. Deze nieuwe uitvalsbasis is meer dan zomaar een aanvulling; het is een unieke locatie. Het is namelijk het eerste proeflokaal van een brouwerij in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een unieke plek in ons (bierige) land!

Met House of Bird Kwintelooijen wordt natuurlijk voortgeborduurd op het succes in het Diemerbos. De bieren van Bird Brewery kent iedereen wel een beetje, zo staat er ook een aflevering van DatSmaaktNaarMeerKoet op ons YouTube kanaal.

Bier, kwalitatief eten en de natuur staan centraal. Bezoekers kunnen bij House of Bird Kwintelooijen genieten van de eigen bieren van Bird Brewery (in totaal komen er sowieso 18 taps!) en zich laten verrassen door de toegankelijke, kwalitatieve maaltijden!

Meer dan allen een horecazaak

Het idee achter House of Bird Kwintelooijen is ernaar streven om een waardevolle toevoeging te zijn voor het gebied. Ralph vertelt: “Onze focus ligt op natuureducatie, evenementen en kwalitatieve horeca. Ons doel is om bezoekers optimaal te laten genieten van de omliggende natuur en daarmee een positieve impact op de regio te hebben.”

Met de lancering van House of Bird Kwintelooijen op 2 december wordt de Utrechtse Heuvelrug verrijkt met een plek waar bierliefhebbers, fijnproevers en natuurliefhebbers samenkomen. Gedurende de wintermaanden is House of Bird Kwintelooijen nog vrij beperkt geopend. De deuren zijn open van woensdag tot zondag. Voor meer informatie en openingstijden, bezoek https://www.houseofbird.nl/kwintelooijen/.

Oprichters Rik van den Berg, Teun IJff en Ralph van Bemmel staan pal achter hun visie van kwaliteit en duurzaamheid. Teun licht toe: “Onze keuze voor duurzame ingrediënten en samenwerkingen met vooruitstrevende producenten resulteert in een onderscheidende menukaart die voor elk wat wils biedt.” Rik benadrukt: “Belangrijk daarbij is dat House of Bird wél toegankelijk blijft voor een heel breed publiek en gastvrijheid voorop staat.”

Nog even geduld tot 2 december en dan gaan we heerlijk genieten op de Utrechtse heuvelrug. Wie weet zien we je daar!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share!
Wil jij weten wat een West Coast IPA is? Lees dan vooral het artikel ‘Wat is een West Coast IPA?’

Lees ook over de smaakbeleving van ‘Death By IBU‘ uit Kroatië, of neem samen met mij de recente White Labels van Emelisse onder de loep! Op deze pagina kun je meer over TheDutchBeerDad lezen en natuurlijk is FSOM Magazine altijd op zoek naar leuke samenwerkingen! Ideeën, of wil je zelf over je passie schrijven? Mail dan naar info@fsom.nl.

Biercheque is het cadeau voor bierliefhebbers!
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram