TheDutchBeerDad proeft DatSmaaktNaarMeerKoet

thedutchbeerdad proeft... op fsom tv

DatSmaaktNaarMeerKoet | Alweer de vierde aflevering van het tweede seizoen ‘Wat Proeven We Vandaag’ en vandaag is het de beurt aan TheDutchBeerDad. Hij is fan van Whee Heavy’s en daarom gaat hij er eentje aan de smaaktest onderwerpen! Check it out now!

De Scotch Ale, ook wel bekend als Whee Heavy! Is een stijl dit TheDutchBeerDad er kan waarderen en dat hij dit bier kon gaan proeven lijkt misschien niet zo bijzonder aangezien dit bier al tijden onderdeel van het bierschap is, maar toch is het bijzonder. Hij heeft deze namelijk altijd links laten liggen omdat hij er niet bepaald hoge verwachtingen van heeft…

Bekijk hieronder de video waarin de ‘DatSmaakNaarMeerKoet’ van Bird Brewery gaat worden geproefd door TheDutchBeerDad. Proef je mee?

Artikel door: de Redactie

Volg @thedutchbeerdad ook op Instagram en join zijn bieravonturen ook op Untappd! Let’s share! Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina! Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Dit Is Ook Iets Voor Jou!

Peanut Butter NITRO Milk Stout met Geitenkaas!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] De bieren van Bird Brewery kent iedereen wel een beetje, zo staat er ook een aflevering van DatSmaaktNaarMeerKoet op ons YouTube […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram